Ferien-Messe Wien: új időpont, új témakombináció

Forrás: turizmus.com

 2023. március 18. 13:03

Új időpontban és új témakombinációval zajlik a Ferien-Messe Bécsben.

Közép-Európa legnagyobb utazási és szabadidős kiállítását két év kényszerszünet után tartják meg a bécsi vásárközpontban, a korábban megszokott január közepi időpont helyett március 16-19. között – számolt be szakmai blogjában a GD Consulting.

A kiállítás korábban a Vienna Autoshow-val egy időben került megrendezésre, idén pedig a Wohnen & Interieur belsőépítészeti szakkiállítással párhuzamosan várja a szakmai és a nagyközönséget egyaránt. A korábbi években átlagosan 70 ország közel 700 kiállítója állt csatasorban a vásár alatt, amely a nyitva tartás alatt rendre 150 ezer körüli látogatót vonzott. Idén 500 kiállítói ajánlattal találkozhatnak az érdeklődők, a külföldi díszvendég pedig Horvátország. A mostani látogatószámot egyelőre azért nehéz előre megbecsülni, mert az elmúlt két év kihagyása után nemcsak a vásár időpontja és tematikája, hanem az utazási és fogyasztási szokások is jelentősen megváltoztak.

A bécsi vásárközpontban mitegy 500 kiállító várja a látogatókat

Fotó: Ferien-Messe Wien/Facebook

Magyarország 2017 óta nem képviselteti magát önálló nemzeti standdal a bécsi vásáron. A látogatók idén a BalaLand Resort standján találnak különböző családi pihenési ajánlatokat, valamint tájékozódhatnak a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa 2023 programsorozatról is.