Floating Boutikkal búcsúzik a nyártól az A38

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 18. 11:43

Augusztus 27-én a város legújabb art piacát rendezik be az A38 Hajón. A Floating Boutik hangulatos nyárbúcsúztató programmal várja az érdeklődőket.

A különleges rendezvény ötlete Londonból érkezett Budapestre: a brit fővárosban a 2000-es évek elején a Magic Loungeabout festival hamar a város egyik menő alternatív kulturális rendezvénye lett, amelyen minden hónapban egy vasárnap délutánra összegyűltek a helyi művészek, designerek, zenészek, és alkotásaikkal egy különleges atmoszférájú eseményt hoztak létre. Az ottani DJ, Alick Sethi most az A38-on indítja el Floating Boutikot, s a szervezésben is kiveszi a részét.

Mint mondja, augusztus 27-én valódi lounge hangulatot varázsolnak a hajóra, ahol a vendégek nézelődhetnek, vásárolhatnak, ismerkedhetnek, vagy csupán egy ital mellettélvezjetik a nyár utolsó vasárnapját.

Az ingyenes rendezvény kapui mindenki előtt nyitva állnak, a szervezők célja, hogy olyan feltörekvő művészeket mutassanak be, akik a nagyközönség előtt talán még nem annyira ismertek, de persze lesznek már jól bejáratott nevek is. A nyárvégi, chill-out hangulatot több DJ is biztosítja, valamint masszőr és kis performanszok színesítik még a vasárnapot.

A Floating Boutik az A38-on több lesz, mint egy piac, az utcaművészek és tervezők jóvoltából a látogató egy úszó kertbe csöppen

Fotó: legifelvetel.hu

A felső dekken a piac 11-kor nyit, és egészen délután 7-ig tart, az alsó teraszon pedig zsibvásárt tartanak délelőtt 11-től délután 5-ig.

Akik pedig szeretnék az estét is a Floating Boutikon tölteni, azok a felső részen nézhetik meg a naplementét és élvezhetik a varázslatos lounge hangulatot a nap végéig.