Focivébé láz a repülőtéren

 2014. június 17. 15:17

Nem marad le a brazil focivébé meccseinek nagy részéről az az utas, akinek éppen a meccsek idején indul a járata a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

A Budapest Airport speciális akcióval jár az utasok kedvébe a vébé alatt: nemcsak kedvezményes menüt kapnak a SkyCourt éttermeiben, hanem 9 különböző helyen kialakított „vébésarokban" élőben követhetik a meccseket.

 

A Budapest Airport ugyanis a focivébé idejére egy sor helyen tévékészülékeket helyezett el, hogy a focirajongók le ne maradjanak egy-egy fontos meccsről.

A Budapest Airport központi, SkyCourt termináljának épületében, illetve a hozzá kapcsolódó szárnyakban nem kevesebb, mint 9 helyszínen, 15 óriástévén nézhetik a focivébé meccseit. A SkyCourt éttermi szintjén, a galérián egy 140 cm-es átmérőjű képernyő hívogatja a focirajongókat, a környező éttermek pedig különféle akciókkal csábítják az utasokat. A különféle nemzeti válogatottak (olasz, spanyol, német, görög stb.) mezébe öltöztetett hostessek pedig egyfelől kedvezményes kuponokat osztogatnak az utasoknak, másfelől az éttermi fogyasztást igazoló blokkért cserébe mini focilabdával ajándékozzák meg őket. Az utasoknak azonban fontos, hogy időben, jóval a járat indulása előtt kiérjenek a repülőtérre és így legyen elég idő a meccsnézésre, mert egyetlen repülőgép sem várhatja meg, még a vébédöntő alatt sem, a meccs végét jelző sípszót vagy a tizenegyesrúgásokat sem.