Földön, vízen, levegőben a Chemollal

Forrás: turizmus.com

 2014. november 25. 21:03

Önkéntes utak, „látni és pihenni” körutazások üdüléssel kombinálva, klasszikus és új célpontok, Albánia, és a visszatérő Szicília – megjelent a Chemol Travel új katalógusa.

Az újdonságok közül főként Albániában bíznak nagyon a Chemol régi-új tulajdonosai, ahova 8 napos körutazást szerveznek, és visszatér a kínálatba Szicília, 8 napos körutazással és tengerparti pihenéssel. Isztambulba és Lisszabonba maratonnal (utóbbiba félmaratonnal is) kombinált városlátogatást szerveznek, hogy ne csak a sportolók, hanem családtagjaik is élvezzék a versenyt.

Igazán különleges és egyedülálló a választék az ún „volunteer” túrákból, amelyekre főként diákok és feltöltődni vágyó menedzserek jelentkezését várják. Az önkéntes programok keretében a résztvevők Dél-Afrikában, Nepálban, Thaiföldön, Indiában, Chilében, Argentínában és még számos helyszínen dolgozhatnak helyi projektekben, nemzetközi csapat tagjaként, két héttől egy évig terjedő időszakban.

Albánia

Albánia

 

Izraelbe a klasszikus Shalom mellett szilveszteri barangolás, Eilattal kombinált és Jordániába átvezető körutazás, valamint kozmopolita Tel Aviv programok indulnak, utóbbi minden, jövő évi magyarországi hosszú hétvégén. Portugália is marad a kínálatban, Porto-Madeira (Azori-szigeteki hosszabbítási lehetőséggel), és klasszikus körúttal. Kínába a császárvárosokba, valamint Peking-Shanghaj útvonalon szerveznek utakat.

Tisztán üdülőprogram nem szerepel a kínálatban, nyaralással kombinált körutazás viszont annál inkább - Thaiföldre, Kubába, Mexikóba és Malajziába.

A Baltikumban Rigát Vilniusszal kínálják, Spanyolországot a zsidó kultúra nyomába szerveznek körutazást. Törökországban az Isztambul-Rodostó-Trója háromszögbe, illetve a keleti részekre invitálják az utasokat. Örményországot 9, az Emirátusokat és Dubajt 8, Vietnamot 9 napos (3 napos hosszabbítási lehetőséggel) körútra fűzik fel. Az amerikai nyugat csodái program San Franciscótól a Grand Canyonig vezeti el a résztvevőket, az Azték Mexikó acapulcói üdüléssel fűszerezett, a namíbiai körutazás résztvevőit szafarira is viszik.

A tengeri hajóutakat (egyéni és csoportos verzióban) az MSC, a Pullmantur, a Princess és a Norwegian Cruise Line flottája biztosítja, a kínálat a karibi térségtől a balti fővárosokon át a norvég fjordokig terjed.