Földön, vízen, levegőben – együttműködés egy kompvállalat és a Hahn Air között

Forrás: turizmus.com

 2016. május 05. 18:16

Az argentin-uruguayi Buquebus vállalat a Puerto Madero-i (Buenos Aires) és a montevideoi terminálokat köti össze transzferjáratával. Francisco nevű kompjuk kabinjaiban turista, business és first class osztályok közül is választhatnak az utasok.

Főszezonban a Buquebus naponta két retúrjárattal közlekedik. Amint azt Alexander Proschka, a Hahn Air Systems igazgatója elmondta: „Izgatottak vagyunk, hogy növelhetjük a Buquebus közönségét a közvetett csatornák bevonásával. Egy kölcsönösen előnyös helyzetet alakítottunk ki elsőszámú komp-partnerünk és a nemzetközi utazási irodák képviselői számára, akiknek mostantól lehetőségük nyílik arra, hogy utasaikat egy lépéssel közelebb hozzák úti céljukhoz, mind Argentínában, mind Uruguayban.”

A Buquebus kereskedelmi igazgatója, Alejandro Dieguez hozzáfűzte, hogy együttműködésük a Hahn Air Systems-szel mérföldkő, nemcsak saját működésük szempontjából, de a nemzetközi komp-turizmus terén is. Most, hogy több mint 95 ezer utazási iroda számára elérhetőek az 5W kód alatt, új üzleti lehetőségek nyílnak meg előttük és megnövekedett bevételre tehetnek szert.

Alexander Proschka szerint együttműködésük a Buquebus-szal csak a kezdete a Hahn Air Systems hosszú távú küldetésének, melynek célja, hogy fejlesszék a többféle közlekedési eszközt és módot alkalmazó utazásokat.

A Buquebusról és más 5W-Rail&Shuttle partnerekről a cég honlapján részletesebben tájékozódhatunk: www.hahnair.com