Folyamatosan bővíti közös járathálózatát az Emirates és a flydubai

Forrás: turizmus.com

 2021. május 17. 14:29

Az Emirates és a flydubai stratégiai partnerségük újraindulása óta több elérhető úticéllal is bővítették kínálatukat a Dubajon keresztül utazók számára. Egyesített járathálózatukban május végére már 168 desztináció lesz elérhető.

Mint azt közleményükben írják, a stratégiai codeshare partnerség 2020. szeptember eleji újraindulása óta közel 500 000 utas repült az Emirates és a flydubai közös hálózatán, kihasználva az optimalizált menetrend, a kényelmes dubaji csatlakozások és a poggyásztovábbítás előnyeit, mindezt egyetlen jeggyel.

A közös üzemeltetésű járatokon keresztül foglalt legnépszerűbb úti célok között találjuk Katmandut, Kijevet, a Maldív-szigeteket és Zanzibárt.

A személyzet és a pilóták nagy részét mindkét légitársaságnál már teljeskörűen beoltották

Fotó: Emirates & flydubai

Az Emirates utasai több mint 56 flydubai célállomásra utazhatnak codeshare járatokon, míg a flydubai ügyfelei több mint 82 Emirates desztináció közül választhatnak.

A flydubai nemrégiben jelentette be, hogy újraindítja járatait 12 oroszországi célállomásra, öt iráni városba, valamint szezonális járatokat indít Grúziába, Törökországba és Montenegróba.

Az elkövetkező hónapokban várhatóan további elérhető desztinációkat jelentenek be, amint az országok megnyitják határaikat az üzleti és turisztikai céllal utazók előtt. Mindkét légitársaság tovább bővíti járatkínálatát, és további 16 országot tesznek elérhetővé a nemzetközi turizmus számára, karanténmentes beutazással.

A földi és légi kiszolgáló személyzet egészsége és biztonsága érdekében átfogó biztonsági intézkedéseket vezettek be, többek között például fokozott fertőtlenítést, a legkorszerűbb HEPA-szűrők használatát a repülőgépek fedélzeten. A személyzet és a pilóták nagy részét mindkét légitársaságnál már teljeskörűen beoltották.