Folyamatosan bővül a Kartago Tours jövő nyári árualapja

Forrás: turizmus.com

 2016. december 09. 14:16

A Kartago Tours a napokban arról adott tájékoztatást partnereinek, hogy 2017-es nyári árualapja tovább bővült.

Természetesen szerepel a kínálatban Egyiptomon belül  Hurghada és Marsa Alam, Tunézia, illetve Tunézia/ Djerba. Kibővített kínálat érhető el Törökország és Mallorca vonatkozásában, illetve újdonság, hogy Bulgária már egyéni utazással is elérhető. Horvátország, Olaszország szintén egyéni utazással érhető el. Görögországban Korfu abszolút újdonság a tour operatornál, évekig nem szerepelt az árualapban. Krétán a kínálat új szállásokkal bővült Dél-Krétán, Ierapetra üdülőhely környékén. Ezen felül a görög szigetek közül Rodosz és Zakynthos érhető még el az utazásszervezőnél. Az ajánlatok között szerepel továbbá a méltán népszerű Zöld-foki-szigetek, pozsonyi indulással.

 

A fenti azonban még nem tekinthető végleges árualapnak, a későbbiekben folyamatosan kerülnek majd fel a rendszerekbe az újabb hotelek és úti célok. Ezekről folyamatosan tájékoztatást adnak.

Szintén felhívják a figyelmet arra, hogy a nyári utazásokat 30 százalék előleg befizetésével foglalhatják le az utasok.

Az előfoglalási időszak első szakasza 2016. november 15-től december 31-ig tart, míg a második szakasz 2017. január 1. és február 25. tart. Minden előfoglalásban érintett utas részt vesz egy sorsoláson, amelyen visszanyerheti utazása teljes árát.

Kapcsolódó cikkek