Forgalmas nyári szezonra készül az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2022. július 15. 10:51

Az Emirates a járvány előtti hálózatának 90 százalékán újraindította járatait, és a gyorsan növekvő kereslet miatt már 70 óriásgépet állított újra forgalomba. A légitársaság júliusban és augusztusban több mint 24 ezer menetrend szerinti járatot indít a világ 129 repülőteréről, köztük Budapestről.

A zökkenőmentes utazás érdekében a légitársaság összehangolta működését a repülőterekkel. A Dubajba látogatók, vagy a városon keresztül tovább utazók például a gyors biometrikus ellenőrzőpontoknak, valamint a mobil, online, otthoni, és self-check in szolgáltatásoknak köszönhetően könnyedén átjuthatnak az indulási és érkezési pontokon.

A dubaji légitársaság nagy utasforgalomra számít, ezért egyre több vonalon állítja újra forgalomba a közkedvelt, kétszintes A380-as repülőit. Idén nyáron az óriásgépek már több mint 30 városba, köztük népszerű ázsiai, közel-keleti, afrikai úticélokra is közlekednek, többek között Mauritiusra, Bangkokba, Johannesburgba, Mumbaiba, Szöulba, augusztus 1-jétől pedig Sydney-be is.

Az Emirates mostanra járvány előtti hálózatának több mint 90 százalékára repül újból és heti 2475 járatot üzemeltet, melyeken 140 Boeing 777-es és 70 A380-as repülőgép közlekedik.

A forgalmat az is növeli, hogy idén nyáron rendezik meg az Egyesült Arab Emírségek egyik legnagyobb bevásárló és szórakoztató rendezvényét, a The Dubai Summer Surprisest, amely rendezvények és családi programok, exkluzív vásárlási lehetőségek, nyereményjátékok és akciók tömkelegével várja a látogatókat.

emirates

heti 2475 járatot üzemeltet, melyeken 140 Boeing 777-es és 70 A380-as repülőgép közlekedik

Fotó: Emirates

A légitársaság emellett idén is elindítja „My Emirates Pass” szolgáltatását, amely az Emirates járataira szóló beszállókártyákat exkluzív tagsági kártyává változtatja, lehetővé téve, hogy különleges leárazásokat és ajánlatokat vehessenek igénybe a magyar utasok.

Köszönhetően a kedvezménykártyának, a szeptember 30-ig Dubajba repülő Emirates-utasok felfedezhetik a város széles és vonzó kínálatát, beleértve a vízi parkokat, wellness centrumokat és a bevásárlóközpontokat is.