Forgalomkorlátozások Manaus repülőterén

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 05. 11:11

Jelentős forgalmi változások várhatók az idén év végéig a brazíliai Manaus nemzetközi repülőterén, ahol felújítási munkálatok kezdődtek.

Amint arról a közelmúltban beszámoltunk, elkezdődtek a felújítási munkák Rió de Janeiro Santos Dumont repülőterén. Most kaptuk a hírt, hogy egy másik forgalmas brazil reptéren, Manausban is elkezdődött a rekonstrukció.

A felújítási és átépítési munkák miatt december 20-ig forgalmi korlátozásokat léptetnek életbe a brazíliai Manaus Airporton. Hétfői, szerdai és szombati napokon a repülőtér 16-21 óráig,  míg kedden, csütörtökön és pénteken 17-21 óráig tart zárva. Vasárnaponként a repülőtér változatlanul egész nap üzemel.

Fontos, hogy az egyéni utazók foglalásaikat egyeztessék az illetékes légitársaságokkal, tekintettel a jelentős menetrendi változtatásokra.

December 20-ig tartanak a forgalmi korlátozások Manaus nemzetközi repülőterén

Fotó: Wikipedia

Az utazási irodák természetesen időben tájékoztatják partnereiket a csoportos kiutazásokkal kapcsolatos változásokról – tudatta szerkesztőségünkkel Sárdi Rezső, a HAVAS Creative Tours DMC magyarországi marketingképviseletétől.