Forradalmi business class a Qatartól

Forrás: Future Travel Experience

 2017. március 12. 13:46

A Qatar Airways a berlini ITB-n mutatta be legújabb business osztályát, a QSuite-ot, amely számos célcsoport igényeire szabható – családoknak, üzleti utazóknak és csoportoknak egyaránt.

A QSuite-ban található meg továbbá a világ első business class franciaágya, de természetesen a mozgatható válaszfalaknak köszönhetően a privát szféra is könnyen kialakítható. Ugyanakkor a flexibilis elválasztók és TV-monitorok akár úgy is beállíthatóak, hogy négy ülésből egy kisebb suite-ot alakítsanak ki. Így jóval szélesebb közönség igényeit képes kielégíteni az új termék, amelynek fejlesztése két évig tartott.

 

A business class első franciaágya

Fotó: Qatar Airways

Rossen Dimitrov, a Qatar utasélményekért felelős alelnöke szerint a QSuite kialakításakor az első osztály egyes elemeit emelték be a business class szolgáltatásokba – a kiszolgálás mellett a kényelem terén is. Tervezésénél fokozott figyelmet kaptak az egyes célcsoportok igényei, de ugyanakkor az egyedül utazók magánszférájáról sem feledkeztek meg. Épp ezért, a cég vezetői a business ülés helyett szívesebben használják rá a business kabin kifejezést.

Családok és csoportok számára flexibilisen alakítható

Fotó: Qatar Airways