Függetlenség és kiszámíthatóság az Invia-partnereknél

Forrás: turizmus.com

 2019. október 21. 12:01

A hétvégén rendezte meg immár hagyományos partneri találkozóját az Invia.hu, amelyen ezúttal már 27 iroda képviselői vettek részt.

Az offline elérhetőségek fejlesztése érdekében az Invia.hu 2019-ben is több új ügyfélkirendeltséget nyitott.  Azért, hogy a cég által képviseltek széles körben és kiváló minőségben legyenek hozzáférhetőek, idén is megrendezésre került a cég partneri találkozója, amelyen ezúttal már 27 iroda képviselői vettek részt.

A hétvégén megrendezett elvonulás során a hálózat tagjai az őket támogató részterületekkel (pénzügy, értékesítés, marketing stb.) egyeztették elképzeléseiket és közös várakozásaikat, ezzel is biztosítva egyrészt a partnerhálózat tagjai függetlenségének megőrzését, másrészt az eddigiekben is megszokott, folyamatos és kiszámítható forgalomnövekedés feltételeit.

27 iroda képviselője vett részt az Invia partneri találkozóján

Fotó: Invia

Az Invia csapata a fentiek mellett fontosnak tartja az elért sikerek megünneplését is, így a találkozón a szakmai egyeztetéseken túl a legeredményesebb viszonteladók díjazására is sor került.

Az Invia.hu a jövőben is kiemelten kezeli a hálózatbővítést, az érdeklődők megkeresését Benczik Balázs franchise-menedzser várja.

További információért kattintson IDE.

(X)

Kapcsolódó cikkek