Funk, soul és a Taurus Reisen

Forrás: turizmus.com

 2019. március 05. 15:26

A legmenőbb funk és soul zenékre ropták a meghívottak a Taurus Reisen katalógus-bemutató partnerpartiján az Orfeumban.

Az est vendége volt a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal budapesti képviselet-vezetője, Raja Ammar, valamint Tunézia magyarországi nagykövete, Samia Ilhem Ammar.

zenés-táncos mulatság előtt az utazásszervező bemutatta idei árualapját, amelyben számtalan újdonság is megtalálható a jól megszokott tunéziai, török és görög üdülések mellett.

Egyéni utasoknak az iroda az idén isztambuli, marrakesi, bodrumi és dalamani programokat kínál. Az isztambuli lehetőségek köre igen változatos, az utazás időtartama 2 és 14 éj között választható.

A charteres üdülések között továbbra is a leghangsúlyosabb a tunéziai kínálat, ahol több új aquaparkos szállodával bővült az árualap. A török tengerparti üdülésekkel kapcsolatban elhangzott, hogy több szállodába – pl. NashiraResort, XoriaDeluxe, Calido Maris – exkluzív árakat kínál az Taurus Reisen. Több Eftalia-szállodára is kizárólagossága van az irodának, vagyis ezeket másik touroperátor nem értékesítheti a magyar piacon.

Záróráig ropták a vendégek a Taurus buliján

Fotó: Taurus Reisen

Zakynthosra a Wizzair járatain utazhatnak el a Taurus Reisen utasai június 20. és szeptember 12. között, a kínálatban több garanciális hotel is szerepel. Rodoszra a már megszokott kínálat mellett több garanciális szállodájuk is van. Az Evita Beach Hotelt nem csupán garanciálisan, hanem exkluzív szerződés keretében kizárólagosan a Taurus Reisen értékesíti Magyarországon.