Gatsby-partival ült kettős születésnapot a Morea Travel

Forrás: turizmus.com

 2015. március 26. 19:07

2015-ben lett húszéves a Morea Travel, a jeles évfordulót megkoronázza egy másik fontos dátum az utazási iroda életében, nevezetesen, hogy idén ünnepeli ötéves Lufthansa City Center tagságát is.

A múlt század 20-as, 30-as éveinek hangulatát varázsolták március 25-én a Kioszk Étterem falai közé, ahol a Morea Travel kettős évfordulóját ünnepelte meghívott partnerei körében. A díszletek, a show elemei, a vendéglátók eleganciája azt az érzést keltette, mintha mind A nagy Gatsby című amerikai film vásznáról léptek volna elő.

 

Az estet a cég két frontembere, Perlaky Ágnes ügyvezető igazgató és Borsányi Balázs kereskedelmi igazgató nyitották meg, felidézve a cég elmúlt 20 évének mérföldköveit, bemutatva a jelenleg három budapesti irodában dolgozó munkatársakat. Perlaky Ágnes elmondta, hogy a hajdan 2 emberrel indult cég ma 24 tagot számlál, sikerült a válság idején is stabilan működniük, sőt, amikor mindenki irodát zárt be, ők akkor újat nyitottak. Hangulatos reklámfilmjükből – melyben megszólaltatták munkatársaikat is – kirajzolódott egy családias légkörben működő, sikeres cég profilja.

 

A Morea Travel 1995 óta egyik meghatározó szereplője a magyar kiutaztatási piacnak, az első 10 hazai vállalati/üzleti utaztató irodák között szerepel. 2010-ben csatlakozott a Lufthansa City Center (LCC) irodák hálózatához (több mint 90 országban 600 iroda) mint LCC Global Travel utaztató. Egy évre rá megkapta a legaktívabb teljesítményt nyújtó utazási iroda díját (Lufthansa City Center Most Active Award), melyet még kétszer (2012-ben és 2013-ban) sikerült elnyernie. 2012-ben egy másik díjjal is kitüntették: legjobb gazdasági teljesítményéért elnyerte a Lufthansa City Center Economy Award elismerést.

Az esten egy köszöntés erejéig szót kaptak a Morea kiemelt partnerei – a Lufthansa City Center, az Emirates, a Dubaji Turisztikai Hivatal és a Mövenpick Hotels and Resorts – is, akik gratulációik és a húszéves iroda méltatása után saját video prezentációjukat is bemutatták.

 

A vidám hangulatú születésnapi partin két érdekességre is fény derült. Megtudtuk, hogy a Morea név eredetét egy francia polinéziai kis sziget nevében kell keresnünk. Másik különlegességet az est háziasszonya, Perlaky Ágnes tartogatta a meghívottaknak, aki egy-két örökzöld slágert sztárokat megszégyenítő virtuozitással adott elő.