Gondtalan kikapcsolódás

Forrás: turizmus.com

 2019. március 02. 11:58

Ügyfelei felhőtlen időtöltésre vagy pihenésre vágynak? Utazási csomagjai mellé kínálja a világszinten elismert, megbízható biztosítói és asszisztencia háttérrel rendelkező Allianz utasbiztosításait! Az Allianz Útitárs utasbiztosítás platina csomagja a legjobb választás a tengerparti nyaralásokhoz, túrázáshoz vagy a népszerű nyári sportokhoz is!

Széles körű biztosítási védelem

Az Allianz Útitárs utasbiztosítás platina csomagja védelmet nyújt ügyfeleinek járatkésés és poggyászkésés esetén, és emellett kiterjed a világ bármely pontján a búvárkodásra (40 méterig), a jetskizésre, a vízi ejtőernyőzésre, tengeri kenuzásra, a vitorlázásra, a raftingra, a szörfözésre és a wakeboardozásra is.

Kortalanul köthető biztosítás

Az Allianz napi díjas utasbiztosításai korhatár nélkül köthetőek. Ráadásul az Autó Assistance kiegészítő biztosítás megkötésével akár 15 éves személygépkocsit vagy motort is biztosíthatunk, így akkor is nyugodtak lehetünk, ha ügyfeleink autóval vágnak neki kalandjaiknak!

Biztonság speciális helyzetekben is
Az Allianz utasbiztosítás platina csomagja limit nélküli fedezetet nyújt a baleset vagy betegség miatti sürgősségi ellátásra, mentésre, valamint hazaszállításra is, míg a speciális szolgáltatások vulkánkitörés, cunami vagy hurrikán miatti idő előtt hazautazás esetén is – a feltételekben foglalt limitig – védelmet nyújtanak. A 24 órás telefonszolgálatnak köszönhetően a magyar nyelvű segítség a világ bármely pontjáról és órájában elérhető.

Allianz. Társ az élet útján.

Ha Ön is szeretne az Allianz partnere lenni, további információért írjon az utasbiztositas@allianz.hu címre!

(X)

Kapcsolódó cikkek

Allianz - Társ az élet útján

2018. szeptember 05.