Új görög, bolgár, horvát járatokat indít Budapestről a Ryanair

Szerző: Szántó Zoltán

Forrás: turizmus.com

 2021. május 05. 14:19

Idén nyáron 54 útvonalon heti közel 200 járatot kínál a magyarországi utasoknak a Ryanair. Nyolc új útvonalon is bejelentette az ír fapados a járatindítást.

Az új úti célok olyan népszerű nyaralódesztinációkban találhatók, mint Görögország, Horvátország és Bulgária. A járatbővítésre a magyarországi oltási program előrehaladása és Európa nyári újranyitása ad lehetőséget – írja a légitársaság.

A most bejelentett nyolc új járat a következő: Bologna – heti két járat, Burgasz – heti két járat, Chania – heti három járat, Rodosz – heti három járat, Mykonos – heti két járat, Szófia – heti két járat, Zadar – heti két járat, Zakynthos – heti 2 járat.

A magyarok körében egyre népszerűbb Zakynthosra is indít járatot idén a Ryanair Budapestről

Fotó: 123rf.com

A nyári szezonban hat repülőgépet állomásoztat Budapesten a Ryanair. A már korábban is repült úti célok között olyan népszerű üdülőhelyek találhatók, mint Malaga, Palma, Bari, Pafosz, Burgasz, Málta vagy Palermo, továbbá olyan népszerű európai nagyvárosok, mint Róma, Madrid, Koppenhága és London.


A Ryanair kereskedelmi igazgatója, Jason McGuinness így kommentálta a bejelentést: „Az oltási programok előrehaladásával párhuzamosan várhatóan jelentősen nőni fog a légi járatok iránti kereslet. Ezzel összhangban növeltük nyári magyarországi kínálatunkat. Az utazók nyugodtan lefoglalhatják nyaralásukat, mert ha valami miatt mégsem tudnak elutazni, maximum két alkalommal ingyenesen átfoglalhatják a repülőjegyüket 2021 októberéig.