Népszerű spanyol szigettel köti össze Budapestet a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2024. július 04. 13:48

A téli menetrendben új járattal bővíti budapesti kínálatát a Wizz Air: október 22-től a mesés Gran Canaria szigete is közvetlenül elérhető lesz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a légitársasággal.

A járat hetente kétszer (kedd, szombat) repül Gran Canaria, a jegyárak 20 590 forinttól indulnak – közölte a légitársaság.

A Spanyolországhoz tartozó Gran Canaria (vagyis a „Nagy Kanári-sziget”) híres lenyűgöző természeti értékeiről, gyönyörű völgyeiről, eldugott tengerpartjairól. Azonban nemcsak a természet kedvelői számára ideális úti cél, hiszen kultúrtörténeti látványosságokban, szórakozási lehetőségekben és gasztronómiai élményekben sincs hiány a szigeten.

Gran Canaria vadregényes sziklái

Fotó: 123rf.com

 

 

Ez már a nyolcadik járata a légitársaságnak Spanyolországba, ami jelzi az ország népszerűségét az utasok körében – mondta el Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

A low-cost légitársaság az idei évben már számos új, közvetlen járat indítását jelentette be. Az utazni vágyók 2024 nyarán Brüsszel fő repülőterére (Zaventem), Brassóba, Bukarestbe, Jerevánba, Stuttgartba és Valenciába is repülhetnek a fapadossal.