GRUBER-reisen – az első katalógusbemutató

Forrás: turizmus.com

 2016. február 21. 22:18

Első magyar nyelvű katalógusának bemutatójára hívta meg viszonteladó partnereit a GRUBER-reisen magyarországi képviselete Lajosmizsére, a Geréby Kúriába.

Az osztrák tulajdonú és székhelyű tour operator – mely január 4-én kezdte meg magyarországi tevékenységét, Csákány Csaba vezetésével – több mint 60 viszonteladónak mutatta be az igényesen összeállított 130 oldalas kiadványt, melynek kínálata főleg horvátországi nyaralásokra fókuszál, de Szlovénia és Olaszország adriai térségének ajánlatai is megtalálhatók benne.

A katalógusban felsorakozó mintegy 300, többnyire középkategóriás szálláshely között szállodákat, apartmanokat éppúgy találunk, mint magánházakat, s főként tengerparti területeken. Az euróban értékesített szállások minőségben és kategóriában egyaránt Terra Reisen korábbi árualapjához hasonlítanak, ezért is fogalmazott Csákány Csaba a bemutatón úgy, hogy a kedvelt területeket, ismert szálláshelyeket kínálják a bevált kedvezményekkel. A katalógust „ütős” ikonok teszik áttekinthetővé: külön jelölik az előfoglalási kedvezményt, a kedvező kínálatot vagy Best Price szobát, a sportolási lehetőséget, az ingyenes italfogyasztást, az All Inclusive ellátást, valamint a gyerekbarát szálláshelyeket. De külön piktogrammal látták el azokat a szálláshelyeket is, amelyeknél különleges körülmények között lesznek élvezhetők a foci-EB meccsei.

Csákány Csaba beszélt a GRUBER-reisen egyik fontos termékéről, a négycsillagos Bretanide Sport & Wellness Resortról, mely a cég zászlóshajója is egyben. A 260 standardszobával, 27 suite-tel, 3 konferenciateremmel, 3 étteremmel, valamint wellness-központtal, medencékkel és sportolási lehetőségek arzenáljával rendelkező szálloda április 23. és október 15. között várja a látogatót Brac szigetén.

A bemutató további részében Csákány Csaba kitért a katalógus utolsó részében található hasznos információkra (megtudható többek között a pótágy mérete vagy az, hogy található-e az apartmanban törülköző), melyek megkönnyítik a szállás kiválasztását. Ezután felhívta a figyelmet az Amadeus foglalási rendszerre is, ugyanis az Gruber és az Amadeus között mutatkozik még némi „technikai disszonancia”, de ezt folyamatosan javítják, tökéletesítik.

A grazi központú GRUBER-reisen családi vállalkozásként indult 1968-ban, jelenleg mintegy 300 fővel dolgoznak. Csákány Csaba az anyacég állományában, annak country menedzsereként dolgozik, egyetlen munkatársa a call centert is üzemeltető Guba Tímea.

A február 20-21-i rendezvényen részt vett a tulajdonos osztrák cég két képviselője, valamint a Horvát Idegenforgalmi Hivatal budapesti képviseletének vezetője, Marin Skenderovic is. A jó hangulatú szakmai bemutatót disznóvágással, játékos feladatokkal tarkított „malackodás” követte a vendégbarát Geréby Kúria hangulatos tereiben és parkjában.