Guinea, Madagaszkár és Zimbabwe az Ethiopiannel

Forrás: turizmus.com

 2017. február 20. 15:42

Az Ethiopian Airlines a 2017 első félévében ismét újdonságokkal rukkol elő. Legújabb desztinációja Conarky, Guinea fővárosa, ahová február 2-tól közlekednek közvetlen járatok Addisz-Abebából.

Ezt a járatnyitást Madagaszkár követi: Antananarivo-ba március 28-án indulnak a járatok. A tavaszi járatnyitásokat Zimbabwe zárja. A Viktória-vízeséshez április 5-től lehet eljutni a légitársasággal.

Nemcsak a desztinációkban, hanem a gépparkban is vannak újdonságok. Az Ethiopian Airlines februárban vette át harmadik A350-es Airbus gépét, melyből összesen 12 darabot rendelt. A 85 gépből álló flotta gerincét azonban a modern B787 Dreamliner és D777 tipusok alkotják.

Conarky halpiac

Ilyen B787-es Dreamliner gép repül a közvetlen Bécs – Addisz-Abeba útvonalon, ahonnan több mint 50 afrikai desztnáció érhető el a légitársasággal.

Guinea

A légitársaság szolgáltatásainak kiváló minőségéről tanúskodik többek között  a 2017-es év első elismerése is:  pontosság kategóriában első helyezést ért el a közel-keleti és afrikai légifuvarozók között, míg világviszonylatban a megtisztelő tizenegyedik lett a 2017. januári forgalmi adatok alapján.

Zimbabwe

Az Ethiopian Ailines hazai képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft látja el.

Kapcsolódó cikkek