Nyereményjátékot hirdet utazási irodásoknak a LifeClass szállodalánc

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. május 28. 17:27

Utazási irodás kollégák figyelem! Gyere és nyerj álomutazást 2 főre a most felújított Riviéra Hotelben a LifeClass Hotels&Spa nyári turizmus játékán!

A játék a mai nappal indul, és 4 héten át fog tartani. Minden héten egy-egy kérdésre kell helyesen válaszolnod, és elküldened a nyeremenyjatek@hotelpremiogroup.com e-mail-címre. Azok között, akik minden kérdésre helyesen válaszolnak, kisorsoljuk a szálloda értékes nyereményét az utolsó kérdés után.

A játékon kizárólag utazási irodák dolgozói vehetnek részt! Kérjük add meg az elérhetőségedet és azt, hogy melyik utazási iroda alkalmazottjaként játszol!

A négycsillagos Meduza strand

Fotó: LifeClass Hotels&Spa

A szállodalánc hotelei és gyógyfürdője a szlovén tengerparton, Portorož központjában található, mindössze 20 kilométerre az olasz és 7 kilométerre a horvát határtól. A luxusszálloda-hálózat hat négy- és ötcsillagos szállodát foglal magában: ide tartozik a Hotel Mirna, a Hotel Neptun, a Wellness Hotel Apollo, a Grand Hotel Portorož, a Hotel Riviera, valamint a Hotel Slovenia is.

A szállodalánc 170 éves hagyományokra épül, amelyeket minőségi kikapcsolódási lehetőségek egészítenek ki: a wellnessközpont egyik legnépszerűbb alapanyaga a sóiszap, amelynek használata a 13. századra nyúlik vissza. Az Acqua Madréban már a bencés kolostor szerzetesei is alkalmazták a sót, a sóoldatot és a sóiszapot reumatikus, bőr-, valamint légzőszervi betegségek kezelésére.

Az üdülőhely közvetlen környezetében található a hotel két méltán híres strandja is: a Meduza 4* és a Meduza Exclusive 5*, amelyek több egymást követő évben is elnyerték a Kék Zászlót, vagyis a természetes fürdőhelyek minősítését.

AZ ELSŐ KÉRDÉS:

Hány szállodát birtokol a LifeClass szállodalánc?

A választ a nyeremenyjatek@hotelpremiogroup.com e-mail-címre kell elküldeni. Kérjük, add meg az elérhetőségedet és azt is, hogy melyik utazási iroda alkalmazottjaként játszol!

(X)


A nyereményjátékot nem a turizmus.com szervezi! A nyereményjáték részleteiről a szerkesztőségünk és a kiadónk nem tud felvilágosítást adni.