Győztesek a World Airline Awards díjkiosztón

Forrás: turizmus.com

 2018. július 20. 14:21

A Singapore Airlinest szavazták meg az utasok a világ legjobb légitársaságának 2018-ban. A Qatar Airways lett a második, az ANA pedig a harmadik.

A légi közlekedés Oscárjának nevezett díjakat London ikonikus szállodájában, a Langham Hotelben adták át. A rendezvény szervezője a Skytrax, amely a légitársaságok és repülőterek globális rangsorolója.

A Singapore Airlines negyedik alkalommal kapta meg az utasok elismerését. A legnagyobb élmény a fogyasztók számára a következetesség, az állandóság, és ezt díjazhatták az ázsiai szolgáltatónál is. A „világ legjobb légitársasága” elismerés a SIA Group 26 ezer munkatársának jár, amely nap mint nap közvetíti ezt a gyakorlatot az utasok felé – mondta a SIA vezérigazgatója, Goh Choon Phong. A közvetlenül az utasoktól kapott díj arra ösztönzi a szingapúri társaságot, hogy erősítse brandjének három pillérét, a vezető terméket, a kiváló szolgáltatásokat és a hálózati kapcsolatokat.

A Garuda Indonesia legjobb utaskísérői

Fotó: turizmus.com

A világ top 10 légitársasága 2018-ban:

  1. Singapore Airlines
  2. Qatar Airways
  3. ANA All Nippon Airways
  4. Emirates
  5. EVA Air
  6. Cathay Pacific
  7. Lufthansa
  8. Hainan Airlines
  9. Garuda Indonesia
  10. Thai Airways

Az említésre méltó többi díjazott között van a China Southern Airlines, amely megnyerte a világ legjobban fejlődő légitársasága címet, folytatódott a Garuda Indonesia sikere, amely a legjobb utaskísérők címét nyerte el, valamint a Qatar Airways, amely a világ legjobb Business Class szolgáltatását nyújtja.

A World Airline díjak között az A-Z Award Winners oldalon lehet tallózni.

A World Airline Awards 1999 óta méri az utasok elégedettségét független szolgáltatóként. A Skytrax fizeti a kutatás és a díjazás összes költségét. Több mint 100 nemzet utasai vesznek részt a felmérésben mintegy 20 millió szavazóval, összesen 335 légitársaság megmérettetésével.