Gyűjtsön törzsutas-mérföldeket alvás közben!

Forrás: turizmus.com

 2017. március 03. 11:32

A Lufthansa Csoport és a Booking.com partnerkapcsolata keretében a Lufthansa utasai törzsutas-mérföldeket gyűjthetnek, ha a légitársaság weboldalán keresztül foglalnak éjszakai szállást.

Soha nem volt még ilyen egyszerű törzsutas-mérföldeket gyűjteni: a számláló automatikusan „pörög", mialatt az utas békésen alszik szállodai szobájában. Ez a lehetőség a Lufthansa és a Booking.com idén létrejött partnerkapcsolata keretében vehető igénybe – adta hírül közleményében a légitársaság.

Az éjszakai mérföldgyűjtés a következőképpen működik: az ajánlat a www.lh.com webhelyen, a „Book &Manage" (Foglalás és kezelés) terület „Hotel" lapfülén található. A Lufthansa járataira jegyet vásárló utasok a vásárlás visszaigazolásakor szálláshelyekre is kapnak ajánlatot úti céljuk közelében. A Miles & More törzsutasprogram tagjainak minden elköltött euró után egy törzsutasmérföld jár, amit a szállásról való távozás után írnak jóvá Miles egyenlegükön. A lehetőség csak a fenti webhelyen történő foglalásokra érvényes, amelyekhez Miles & More szolgáltatási kártyaszámot rendelnek hozzá a foglalási folyamat során. Visszamenőlegesen nem lehet törzsutas-mérföldeket jóváírni.

A légitársaság szállásfoglalási oldala

Fotó: www.lh.com

A világ legnagyobb online szállásfoglalási portálján, a Booking.com-on keresztül a Lufthansa utasai több mint 1,1 millió szálláslehetőséghez férnek hozzá világszerte 100 ezernél is több helyszínen, az egyszerű diákszállásoktól a nyaralókon és apartmanokon át a luxusszállodákig. A Bookingon több mint 114 millió friss értékelés segít a vendégeknek kiválasztani a megfelelő szállást.