Ha Srí Lanka, akkor Jetwing Travel

Forrás: turizmus.com

 2015. október 15. 17:00

Megjelent a Jetwing Travel 2015-2016 tél-tavaszi katalógusa, amely a jól ismert és kedvelt desztinációk mellett sok újdonságot is tartalmaz. A kínálatot a Turkish Airlines-szal közös fogadás keretében mutatta be partnereinek az utazásszervező a Marriott Hotelben.

Wimal Morapitiye ügyvezető kiemelte: a fő terméküknek számító Srí Lanka az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a magyar utasok körében, 2010-ben 830 magyar kereste fel, s ez a szám 2014-re megközelítette a 2700-at, az idei évben pedig már az első félévben elérte a 2000-et.

 

Mostanra kezdik a magyarok is felfedezni, hogy Srí Lanka rendkívül gazdag látnivalókban, 8 UNESCO örökség, 350 vízesés, 15 nemzeti park, 250 botanikus kert, 2500 éves kultúra várja a vendégeket egy kétharmad Magyarországnyi területen. Srí Lankán magyar idegenvezetéssel érhető el többféle körutazás, sőt ezek kombinálhatók is üdüléssel, akár Maldív-szigeteki nyaralással. Az iroda egyénre szabott utazásokat is kínál, illetve népszerű a desztináció az incentive utasok körében is. Ráadásul a Turkish Airlines nagyon praktikus menetrenddel, egy átszállással kínál összeköttetést Budapest és Colombo között.

Szintén klasszikus terméke az irodának a Maldív-szigetek, amelyet nászút, esküvő, vagy búvárkodás kedvéért is előszeretettel keresnek fel az utasok, jellemzően egyénileg. Az utazásszervező azonban arra figyelmeztet, különösen az ilyen úti cél esetében érdemes utazási irodán keresztül foglalni, hiszen lényegesen kedvezőbb áron kaphatók meg a szolgáltatások csomagban, mint külön-külön.

Bővülésre számítanak India esetében is, ahol az elektronikus vízumügyintézés jelentős könnyebbséget hozott idén, ebben az úti célban is többféle kombináció megtalálható, illetve olyan érdekes programok is, mint a luxusvonatozás, az ayurvédikus kezelések, vagy a dél-indiai körutazás.

Hagyományos úti cél még az Egyesült Arab Emirátusok, amely évről évre változatlanul népszerű az utasok körében.

A katalógus a megszokott 4 desztináción kívül számos újdonságot rejt azok számára, akik napsütötte, egzotikus tájakon szeretnének feltöltődni a hideg téli időszakban. Így kulturális körutazásokat, üdülőprogramokat vagy ezek kombinációját találjuk olyan egzotikus helyekre, mint Mauritius, Seychelles, Thaiföld, Bali, Fülöp-szigetek, Indokína (Vietnám-Laosz-Kambodzsa), vagy Mianmar (Burma).

Valamennyi desztinációban a Turkish Airlines az utazásszervező fő partnere, amely rugalmas és kényelmes szolgáltatásokkal és nagyon jó menetrenddel áll az utasok rendelkezésére.

 

 

 

A fotón Földvári András, a Turkish Airlines hazai képviselője és Wimal Morapitiye ügyvezető

A Jetwing Travel Srí Lanka-i alapítású cég, amely 1973-ban egy 12 szobás szállodával indult útjára. Az utazási üzletág 1981-ben alakult, Magyarországon 1993 óta vannak jelen. Bár ma már a cég tevékenysége rendkívül összetett, és megtalálható az üzletágak között a szálláshely-szolgáltatáson és az utazásszervezésen kívül például a légiszolgáltatás és a cargo is, a vállalat megőrizte eredeti családias hangulatát és cégfilozófiáját. Fejlődésük folyamatos, a cég 2016-ban 6 új hotellel bővül Srí Lankán.