Hahn Air-partnerek új járatai

Forrás: turizmus.com

 2017. május 16. 16:54

A Hahn Air partner légitársaságai számos új járat indítását jelezték a nyári szezonra – tájékoztatott a cég magyarországi marketing képviselője, Sárdi Rezső.

Korábban történt

A  bahreini (Manama) központú légitársaság  a Gulf Air 24 ország 41 városába repül  Ázsiába, Afrikába és Európába.  2017 júliusától heti 3 alkalommal új járatot üzemeltetnek Tbiliszi és Manama között.

A Rio de Janeiró-i  Santos Dumont repülőtéri bázissal rendelkező légitársaság,  az AVIANCA Brasil, hivatalos nevén Oceanair Linhas Aéreas két dél-amerikai ország 24 városába indít járatokat. Nemzetközi terjeszkedésének új állomása Miami, ahová naponta repül Sao Paulóból. Új belföldi járata naponta 3 alkalommal közlekedik Sao Paulo és a brazíliai Navegantes között. A légitársaság 2015-ben megkapta Skytrax két díját a „Legjobb Légitársaság” és a „Legjobb légitársasági kiszolgálás” Közép-Amerikában és a Karib-térségben.

Az AVIANCA Brasil, hivatalos nevén Oceanair Linhas Aéreas nemzetközi terjeszkedésének új állomása Miami

 

A 2002-ben alapított kínai Sichuan Airlines, amelynek központja a chengdui  Shuangliu International Airporton (CTU) található, 16 ország 108 célállomására repül. Legújabb járata Chengdu és Auckland között közlekedik heti 3 alkalommal.

Első hosszú távú járata Vancouverbe repült, amit Melbourne követett. Flottája kizárólag Airbusokból áll.

A Lucky Air május végétől heti 2 járatot indít Kunming és Manila között illetve heti 3 járat közlekedik  Kunming és Cebu között B-737-800 típusú gépeivel. A 2004-ben alapított kínai légitársaság tagja a HNA csoportnak, amely a Kínai Népköztársaság negyedik legnagyobb légitársasági csoportja. A Skytrax 2016-ban Kína Legjobb Regionális légitársasága címet adományozta a Lucky Airnek. A fuvarozó 8 ország 80 városába repül. Gépparkja  43 Airbus és Boeing 737-as típusú gépekből áll, amelynek átlag életkora mindössze  5,2 év.

A négy légitársaságban közös, hogy a HR partnereként jegyei Hahn Air okmányokon is kiállíthatók azokban az országokban, ahol az adott légitársaságok nem rendelkeznek CRS tagsággal.

Kapcsolódó cikkek

Hahn Airrel a Csalagúton

2017. február 22.

Hahn Air-sikerek

2017. február 07.