A Hahn Air előnyeit ismertették a szakmai workshopon

Forrás: turizmus.com

 2018. február 22. 10:00

Reggelivel egybekötött bemutatót tartott a Hahn Air (HR) a Benczúr Ház Vadásztermében több mint 40 utazási iroda és a sajtó képviselőinek részvételével, ahol az újdonságokat ismertették.

Az 1994-ben alapított Dreieich székhelyű német Hahn Air a világ vezető e-ticketing légitársasága, mely 2018-ra több mint 360 partnerrel büszkélkedhet.5 kontinens 200 országban, jelenleg 100.000 utazási irodában  használják a HR szolgáltatásait.

Ticketing centrumaik száma elérte a 6400-at így elmondhatjuk, hogy -  a hazai utazási irodák körében is rendkívül népszerű jegykiállító légitársaság - mára igen jelentős "világhatalommá" nőtte ki magát a jegyeladások és foglalások tekintetében. A világ 3.900 pontján, átlagosan hat másodpercenként fogadnak el egy HR dokumentumon kiállított repülőjegyet.


A Hahn Air csoport a világ számos országában rendelkezik saját irodával mint Minneapolis, Montevideo, Paris, Casablanca, New Delhi, Manila és Johannesburg és a globális éves forgalma eléri az 1 milliárd dollárt.

Elhangzott: 2017-ben kiemelkedően nőtt a Hahn Air értékesítési rendszeréhez csatlakozó légitársaságok és utasszállító cégek száma. A  múlt hónapban csatlakozottak például a kanadai Flair Airlines, az AIR TAHITI, a JeJu Air, az  ASL France, a kambodzsai Lanmei Airlines és a Jubba Airways.

Ez év februárjában a Hahn Air megnyitotta 5. jegyirodáját Libériában és ezzel jegyirodáinak száma elérte az ötvenet.

A bemutatón kiemelték: a Hahn Air egyszerű,  biztonságos,  és megbízható.

A világon egyedülálló módon lehetőségük van az utazási irodáknak, hogy  évente egyszer kiválaszthassanak egy hibás jegykiállítás miatti terhelést (ADM-et), melyet a Hahn Air visszavon.

A regisztrált utazási irodáknak bizonyos feltételek mellett lehetőségük van évente két  ADM eltörlésére is. Mára már több mint 30.000 regisztrált utazási iroda élhet ezzel a lehetőséggel.

A Hahn Air 2018-ra több mint 360 partnerrel büszkélkedhet

Fotó: traveltradedaily.com

A www.hahnair.com Quick Check Point - Multi Airline Ticketing oldal nyújt segítséget az irodáknak abban, hogy az eddig elképzelhetetlennek tűnő különböző  kombinációjú légitársaságokra adhatnak ki egyetlen Hahn Air jegyet.

A Hahn Air System programban- a H1 kód alatt foglalt légitársaságokra a jegykiállítók ugyanolyan előnyöket élvezhetnek, mint az összes többi Hahn Air partner légitársaság esetében a Hahn Air okmányon kiadott jegyekre. A H1 partnerek teljes listája megtalálható a www.hahnair.com oldalon.

A Hahn Air weboldalán interaktív útvonal térkép (route map) található és megjeleníthetők a városkódok, melyek óriási segítséget nyújtanak a jegyeladók számára.

Nagyon hasznos továbbá a partner légitársaságok elérhetőségeit tartalmazó adatbázis, mely lehetőséget biztosít az utazási irodák számára amikor egy adott légitársasággal közvetlen kapcsolatot kell létesítenie.

A Hahn Airlines, mint IATA légitársaság belföldi, nemzetközi és charter járatokat is üzemeltet. A légitársaság sztenderje megfelel az IOSA IATA biztonsági szabványoknak. A járatokat a legmodernebb Cessna business jettel üzemelteti  Düsseldorf repülőteréről Luxemburgba.

A Cessna Citation CJ4 és Sovereign típusú gépek alkotják a társaság flottáját. A 6+2 illetve 8 személyes jetek akár 4500 km megtételére is alkalmasak és 4.30 illetve 6.50 órát tudnak a levegőben tölteni leszállás nélkül.

Kapcsolódó cikkek