Hahn Air rekord

Forrás: turizmus.com

 2017. július 06. 12:20

Az év első felében 23 új légitársaság csatlakozott a Hahn Air értékesítési rendszeréhez, míg korábbi partnerei számos új járattal bővítette kínálatát.

Az Air China (CA) a Kínai Népköztársaság egyik vezető légitársasága heti 3 alkalommal üzemel Peking és Astana között. A kazahsztáni Astana a világ egyik legfiatalabb fővárosa. Júniustól beindul a Peking – Zürich járat heti 4 alkalommal.

Az Air Serbia (JU) beindította heti 3 járatát Belgrád és Velence között, ez a harmadik olaszországi útvonala Róma és Milánó után. A legnagyobb újdonság, hogy 20 év szünet után újra indul a Belgrád- New York közvetlen járat heti 5 alkalommal Airbus 330-as gépekkel.


A Safarlink (F2) Kenya első számú légitársasága, amely a legjelentősebb szafari parkokra specializálta magát. Elsősorban belföldi járatokat üzemeltet Kenyán belül, de repül Tanzániába is és  legújabb járata Zanzibárral köti össze Nairobit.

A Chilei Aerovivas DAP (V5) 35 éve üzemel Punta Arenasból charter és menetrendszerű járatokkal. Novembertől további járatokat indítanak  El Calafateból Puerto Natalesbe, decembertől pedig Comodoro Rivadavia és Balmaceda között is repülnek.

Az új járatokban közös, hogy többségük H1 járatszám alatt értékesíthető illetve saját járatszám alatt, de Hahn Air okmányon.

Kapcsolódó cikkek

Hahn Air iroda Minszkben

2017. június 27.