Hainan és Kazany – meglepő újdonságok a Robinson Tourstól

Szerző: Wagner Zsuzsa

Forrás: turizmus.com

 2019. november 26. 14:11

Jelentősen bővíti charterkínálatát a Robinson Tours, amely a kínai Hainan szigetére és Tatárföldre is készül utasokat vinni a jövő évtől.

November 25-én, a Hotel Novotel Budapest Centrumban tartotta jövő évi katalógusának bemutatóját az immár 25 éves Robinson Tours.

A rendezvényen elsőként legújabb desztinációjukat, a kínai Hainant mutatta be a mintegy 120 viszonteladó partnernek Jakócs Áron ügyvezető.

A trópusi szigetre a közép-európai régióból egyedüliként közvetlen járattal kínálnak kedvező ár-érték arányú, 6 és 13 éjszakás utazásokat. A járatok 2020. február 23-tól egész évben indulnak, a kazah SCAT Airlinesszal együttműködésben.

A magyar turisták számára vízummentesen elérhető Hainant a „keleti Hawaii”-ként is emlegetik, és valóban elsőrendű üdülőhely: a klímája télen-nyáron kedvező, a tengervíz sosem hűl 23 °C alá, lassan mélyülő, finomhomokos tengerpartjai vannak, nagyon jó a közbiztonság és tisztaság van.

A szigeten rengeteg jó minőségű szálloda épült az elmúlt évtizedben, köztük olyan nagy nemzetközi brandek házai, mint a Marriott, az InterContinental, a Hilton vagy a Ritz-Carlton.

A Robinson Tours utasai egyelőre 15, főleg ötcsillagos szálloda közül válogathatnak Hainanon. Az utaztató telepített idegenvezetőket küld ki a szigetre, akik a magyar nyelvű fakultatív programokat is lebonyolítják, a kínálat ezen a téren is bőséges a Yanod Nemzeti Park 108 méteres üveg függőhídjától a Majomszigetig.

A Robinson Tours december elején Budapesten, Debrecenben és Győrben tart workshopokat az új termék bemutatására.

Kuan Yin buddhista istennő szobra a hainani Sanyában

Fotó: Robinson Tours

Bulgáriai charterek a BAC gépeivel

Klasszikus úti céljába, Bulgáriába jövőre a Bulgarian Air Charter légitársasággal indít összesen három charterláncot az utazásszervező – június 15. és augusztus 15. között, hétfőnként Budapestről és Debrecenből is, június 20. és szeptember 5. között, szombatonként pedig Budapestről.

Szállodakínálatukban több újdonság is van, pl. az Aranyhomok legkiépítettebb, közvetlenül a parton található üdülőközpontja, a négycsillagos Hotel Grifid Encanto Beach, vagy a szezonra felújításra kerülő, all inclusive és ultra inclusive ellátást kínáló, ötcsillagos Hotel Imperial Palace a Naposparton.

Busszal május 29. és szeptember 4. között indítanak turnusokat, országszerte több mint 20 felszállóhellyel.

Nyár végi bulgáriai körutazásuk helyszínére, illetve onnan repülővel hozzák-viszik a résztvevőket.

A sarandai Mango Beach Albániában

Fotó: Robinson Tours

Nagy kedvezmények Törökországba

Törökországba pedig nem kevesebb, mint négy charterjáratot indítanak jövő nyáron, Budapestről heti hármat a Pegasus Airlines, Debrecenből heti egyet a Tailwind Airlines gépeivel, júniustól szeptemberig. Antalyában és Belekben bővítették a szállodakínálatot, valamint Alanya, Side és Kemer tengerpartján is lehet náluk szállást foglalni. A legtöbb üdülőhelyen magyar nyelvű telepített idegenvezető lesz, Kemerben magyar nyelvű asszisztencia. A törökországi programokra április, illetve május végéig adnak akár 40%-os előfoglalási kedvezményt.

Albániába június 16. és szeptember 1. között indul charterjáratuk, az olasz tulajdonú Ernest Airlines új, 180 fős gépével. Ebben az úti célban is több hotelújdonságot kínálnak, de foglalható lesz a magyarok körében nagyon népszerű, új építésű Hotel Gloria Palace és Hotel Briliant is, valamint elérhető lesz a Jón-tengeri partszakasz is.

Montenegróba június 13. és szeptember 5. között, szombatonként visznek majd turnusokat a Wizz Air gépein. Az úti célban telepített idegenvezető és magyar nyelvű fakultatív programok várják majd az utasokat.

A katalógusbemutató a Hotel Novotel Budapest Centrumban

Fotó: Robinson Tours

Kazanytól Bakuig

Oroszországba változatlanul számos időpontban indítanak utazásokat, újdonságként pedig Kazanyba, Tatárföld fővárosába indul csoport júliusban és szeptemberben a Wizz Air közvetlen járatával.

Ezenkívül egy hatnapos bakui városlátogatásra is be lehet fizetni az utazási irodánál, amelynek csehországi, szlovéniai és horvátországi kínálata is jelentős.

A rendezvényen azt is megtudtuk, hogy a Robinson Tours honlapja és foglalási felülete egyaránt megújult. A december 31-ig foglalóknak csak 20% előleget kell befizetni a foglaláskor, a másik 20%-ot ráérnek a következő hónap végéig. December, illetve január végéig kedvező előfoglalási árak vannak érvényben, árfolyam-garanciával.