Hainanra a Robinson Tours-szal – meghívó

Forrás: turizmus.com

 2019. november 20. 14:48

A Robinson Tours ezúton értesíti partnereit, hogy a SCAT Airlines-szal és kinti partnerekkel közösen 2020. február 23-tól heti rendszerességgel Budapestről közvetlen járattal kínálják Hainan trópusi szigetét. A részletekről workshopsorozaton adnak részletes tájékoztatást.

Új, meglepő, de nagyon ígéretes termékkel rukkol elő a következő évre a Robinson Tours: a kazah SCAT Airlines-szal együttműködésben közvetlen járattal kínálják az utasoknak a kínai Hainant. A menetrend szerinti járat egyedi konstrukcióban üzemel, hiszen férőhelyei nagy részét utazási csomag részeként köti le a tour operator.

Az elmúlt tíz évben a legkülönbözőbb nemzetközi szállodabrandek is megvetették lábukat a kínai Hainan szigetén

Fotó: Robinson Tours

Jakócs Áron ügyvezető elmondta: a szigetre közvetlen járat máshonnan nem közlekedik a közép-európai régióban, a desztináció pedig rendkívül vonzó adottságokkal rendelkezik.

A kedvező árakon és a magas minőségen túl egész évben kellemes a klíma, és az óceán vizének hőmérséklete sem csökken 23 fok alá.

Rengeteg új, friss, magas minőségű szálláshely épült az elmúlt tíz évben minden kategóriában és stílusban, megvetették a lábukat a szigeten a nagy nemzetközi brandek is, mint például a Hilton, a Sofitel, a Ritz-Carlton, vagy az InterContinental.

A finom homokos tengerpart egész évben kellemes strandolást kínál

Fotó: Robinson Tours

A sziget ezen felül számtalan kirándulási lehetőségekkel, látnivalókkal (pl. buddhista vallási központ, Yanod Nemzeti Park 108 méteres üveg függőhíddal, trópusi esőerdő, majomsziget, világvége-sziklák, erdei termálmedencék) várja a turistákat, ráadásul a sziget Kína szárazföldi részétől eltérően vízummentes.

A trópusi sziget rengeteg látnivalója vár felfedezésre

Fotó: Robinson Tours

A Robinson Tours az új termék bemutatására workshopsorozatot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívja partnereit.

Az alábbi időpontokra és helyszínekre kattintva azonnal regisztrálhatnak is az érdeklődők:

Debrecen, 2019. december 2., 12.00, Hotel Óbester (4026 Debrecen, Péterfia u. 49.)

Budapest, 2019. december 3., 12.00, Hotel Novotel Budapest Centrum**** (1088 Bp. Rákóczi út 43-45.)

Győr, 2019. december 4., 12.00, Hotel Kálvária (Kálvária utca 22. )