Pecázott és halászlét főzött a Cityrama csapata

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 28. 17:20

Hagyománnyá vált, hogy a Cityrama csapata egy évben egyszer, és mindig valamilyen rendhagyó program keretében gyűlik össze a gyerekekkel, férjekkel, feleségekkel együtt, a cég családi napján.

Ilyenkor kötetlen és laza, vidám órákat tölthetnek el a kollégák és hozzátartozóik, a feszített munka és a folyton mozgásban lévő munkarend miatt erre máskor szinte soha nem is nyílik alkalom.

 

Ötletből a Cityramánál sincs soha hiány. Ezúttal Szabó Krisztián ügyvezető igyekezett megnyerni szenvedélyének a társaságot. Az ő javaslatára ugyanis horgászni tanultak a vállalkozó szelleműek, a biatorbágyi pecatavon. A helyi horgászegyesület segítségével mindenki szakavatott tanácsokat kapott a csalikról, bedobásról, fenekezésről, beetetésről, szákolásról, miközben két óriási bográcsban rotyogott a gulyás és a halászlé, szigorúan közösen előkészített alapanyagokból. De a vacsorára többszáz palacsinta is előkerült.

Hogy a gyerekek se unatkozzanak, animátorok érkeztek és kötötték le őket, míg a szüleik igyekeztek halat varázsolni a tóból, vagy a bogrács körül segédkeztek, vagy egyszerűen csak beszélgettek.