Madeirára indít járatokat a Wizz Air vasárnaptól

Forrás: turizmus.com

 2022. október 28. 11:35

A Wizz Air a téli menetrendjében, október 30-án indítja útnak első járatát Madeira szigetére. A légitársaság járatai Portugália egyik legizgalmasabb úti céljára hetente kétszer repülnek a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

A járatok hetente két alkalommal, csütörtökön és vasárnap kötik össze a magyar fővárost a Madeira-szigetcsoporttal, amely rengeteg programlehetőséget kínál az oda utazóknak. Az „örök tavasz szigete” az egzotikus növényzetek, meseszép tájak, bájos falvak és a virágözön paradicsoma. Az egész évben kellemes, tavaszias időben feltétlenül javasolt felkeresni Madeira káprázatos botanikus kertjét, a Jardins Botânicos da Madeira-t, illetve a Porto Moniz mellett található, láva által kialakított természetes medencéket.

A fapados légitársaság október 30-tól hetente kétszer repül Madeirára

Fotó: Wizz Air

A felfedezni vágyóknak tökéletes időtöltés lehet megcsodálni Santana jellegzetes nádtetős viskóit, Câmara de Lobos halászfalujával egyetemben, amely gyönyörű tengerparti panorámás kilátást nyújt Cabo Girao magas sziklájáról.

A városi programokat kedvelőknek pedig érdemes egy hosszú sétát tenni a sziget fővárosában, Funchal hangulatos óváros részében.

Az úti célba szóló repülőjegyek 33 590 forinttól indulnak a Wizz Airnél.