Hamarosan nyit a 46. Utazás kiállítás!

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. február 17. 22:23

Izgalmas programkínálattal várja a szakmai és az utazó közönséget az Utazás+ kiállítás.

2024. február 22–25. között megújult formában és tartalommal megnyitja kapuit az Utazás+ kiállítás a Budapest Boat Show-val, a Karaván Szalonnal és az E-bike Test&Show-al egy időben a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Az idei kiállítás belföldi díszvendége Gyula városa

Fotó: VisitGyula

Az elmúlt évek hagyományait erősítve idén is lehetőség nyílik új szakmai kapcsolatok kialakítására, a meglévő partnerségek ápolására, illetve a piac trendjeinek, kihívásainak megismerésére is. A rendezvény első másfél napja a szakmai közönségnek szól, ahol az üzleti találkozók mellett turisztikai konferenciákat és kerekasztal-beszélgetéseket is tartanak.

A külföldi díszvendég Bulgária lesz

Fotó: 123rf.com

Február 22-én, csütörtökön, a Turizmus Kft. szervezésében izgalmas előadásokkal készülnek a résztvevők számára, a kiállítás másnapján pedig neves turisztikai szakemberek által szervezett, a desztinációmarketingben kulcsfontosságú szakkönyvekről szóló beszélgetéssorozat várja az érdeklődőket.

Az Utazás+ kiállítással egy időben rendezik meg a Karaván Szalont

Fotó: Hungexpo

A kiállítás izgalmas programkínálattal várja a szakmai és az utazó közönséget, az érdeklődők megtervezhetik közelgő utazásaikat, ízelítőt kaphatnak az utazásszervezők és lakóautók kínálatából, valamint közel 100 darab e-bike-ot tesztelhetnek. 23 belföldi és 28 külföldi desztináció önálló standon kínálja utazásait, az érdeklődőket közel 150 kiállító, számtalan élmény és nyereményjátékok csábítják a HUNGEXPO A pavilonjába.

Idén is kinyit a Fesztivál Sziget

Fotó: Hungexpo

A nyereményszelvényeken szereplő kérdésekre helyesen válaszolók között sorsolják ki a szervezők a felajánlott hazai és egzotikus utazásokat, szállás- és programlehetőségeket, fesztiválbelépőket, az e-bike-tesztelők között pedig egy e-bike és egy kétnapos e-bike-túra is gazdára talál.

E-bike-okat is tesztelhetnek a látogatók

Fotó: Hungexpo

A színpadi programok kavalkádja mellett idén is sok program közül válogathatnak a látogatók: újra nyit a Fesztivál Sziget, lesz Járatlan Utakon Fesztivál, Afrika Expo, valamint Blogger Corner is, ahol 9 világjáró osztja meg kalandjait, tapasztalatait az utazásaival kapcsolatban.

Vásárolja meg belépőjegyét, és találkozzunk a HUNGEXPO A pavilonjában!

(X)