Hapag-Lloyd-hajóutak az AVIAREPS-től

Forrás: turizmus.com

 2019. február 28. 18:51

Ez év januárjától az AVIAREPS Magyarország Kft. képviseli itthon a prémiumkategóriás hajóútjairól ismert Hapag-Lloyd Cruises-t.

A TUI Csoporthoz tartozó hajótársaság kínálatát 2019. február 28-án, az Elements Budapest Bar & Restaurantban mutatták be az utazási irodai partnereknek.

A hamburgi székhelyű Hapag-Lloyd Cruises jelenleg két luxus tengerjáró hajóval (MS EUROPA és MS EUROPA 2), valamint két felfedezőhajóval (HANSEATIC és BREMEN) járja a világot. 2019-ben és 2021-ben további 1-1 HANSEATIC hajó csatlakozik a flottához.  A hajók közül főleg az MS EUROPA 2 szolgálja ki a nemzetközi közönséget, ezeken a tisztek és a legénység a német és angol nyelvű. A nemzetközi piacot célozza meg minden új hajó, az idén októberben először vízre szálló, luxuskategóriájú HANSEATIC inspiration felfedezőhajó is – tudtuk meg Trixi Lange-Hitzblecktől, a Hapag-Lloyd Cruises képviselőjétől.

Az EUROPA 2 hajó

Fotó: Hapag-Lloyd Cruises

Az MS EUROPA 2 legfeljebb 500 utast szállít, kiszolgáló személyzete pedig legalább 370 főből áll. A modern kialakítású, korszerűen felszerelt, mégis családias hangulatú hajón 35-114 m2 alapterületű lakosztályok, hét ínyenc étterem, 1000 négyzetméter alapterületen spa és fitnesz szolgáltatások, exkluzív műsorok, show-k, koncertek, partik, 3D mozi és könyvtár várja az utasokat. Az étkezés benne van az árban, italt az út hosszúságától függően 100-200 euró értékben ingyen lehet fogyasztani. A hajóval Nyugat- és Észak-Európa partvidékeit, a Földközi-tenger térségét éppúgy be lehet járni, mint a Karib-térséget, Ázsia, Óceánia, Afrika vagy Amerika partvidékét.

Szauna a HANSEATIC-hajókon

Fotó: Hapag-Lloyd Cruises

A HANSEATIC inspiration legfeljebb 230 utassal a fedélzetén vág majd neki a világnak, az antarktiszi utakra ennél is kevesebb, max. 199 utast visznek majd. Itt négyféle kabin és kétféle lakosztály közül lehet majd választani, a lakóegységek alapterülete 21-71 m2. A lélegzetelállító kialakítású hajó nemcsak Nyugat- és Észak-Európa, Dél-Afrika és az Atlanti-óceáni szigetek partvidékét járja be, hanem az északi és a déli sarkvidéket is. Az Antarktiszhoz döntően ushuaiai kiindulással, a téli hónapokban, Grönlandra és Kanada északi-sarki területeire  nyáron indítanak utakat.

A Hapag-Lloyd Cruises számos nemzetközi díjjal büszkélkedhet. Az EUROPA 2 megkapta többek között a Berlitz Cruise Guide „World’s best cruise ship 2019” díját. Emellett kitüntették a társaságot többek között a „Best Adventure/expedition Cruise Line”, a „Best Expedition Product” és a „Best Cuisine” díjjal is.

Az eseményen bemutatkozott az osztrák piacért felelős Edwin Krammer, valamint a magyar piacért felelős vezető, Balsai Brigitta is.

Balsai Brigitta elérhetősége: HL-Cruises.Hungary@aviareps.com

Az AVIAREPS bemutatójának résztvevői

Fotó: AVIAREPS Magyarország Kft.