Három dubaji látványosságba ad ingyenes belépőt magyar utasainak az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2021. november 30. 15:53

Dubajba egész évben érdemes ellátogatni, de most az Emirates újabb három okot ad, hogy csomagoljunk és induljunk.

Burj Khalifa At The Top: Felejthetetlen panoráma tárul azok elé, akik a világ legmagasabb épületének tetejéről néznek körbe. A látogatók megcsodálhatják a metropoliszt a szédítő magasságból, ahonnan ellátni a lenyűgöző strandoktól a Dubai Marina tengeri kikötőig. Az ingyenes belépőjegy 2021. november 30. és 2022. március 31. közötti időszakra érvényes.

Dubai Fountains Boardwalk Experience: A két futballpályányi területen kialakított, zenélő szökőkútrendszer önmagában is különleges élmény. De tartozik hozzá még egy úszó platform is, amelynek látogatói különleges nézőpontból élvezhetik a Burj Khalifa híres vízi, zenei és fényjátékait. Ezt most az Emirates utasai ingyen látogathatják, amihez a jegyvásárláskor kell regisztrálniuk, és a belépőt e-mailben kapják meg.

Ingyenes belépőt ad magyar utasainak az Emirates Dubaj leghíresebb látványosságaiba

Fotó: Emirates

The Views Observatory: Az Emaar Sky View Hotelben található kilátó igazi csemege az adrenalin-függők számára. A bravúros építészeti megoldásnak köszönhetően a hotel két épületét a tetőn összekötő Sky Bridge, „égi híd” padlóját részben speciális üvegből készítették, így a látogatók szó szerint a talpuk alatt érezhetik a várost.

Az ingyenes belépőket azok a magyar utasok kapják, akik 2021. november 30. és december 20. között bármely kabinosztályon foglalnak oda- és visszautat Budapestről Dubajba 2021. december 1. és 2022. március 31. közötti utazásra.

Emellett további két „ráadás” is jár az Emirates utasainak. Egyrészt, akik a világkiállítás ideje alatt a légitársaságnál foglalnak jegyet, ingyenes, egész napos belépőt kapnak a nagyszabású rendezvényre, amely már eddig is rengeteg látogatót vonzott. (Fontos, hogy a napijegyet egy külön weboldalon tölthetik le a légitársaság utasai.)

Másrészt az Emirates beszállókártyája kedvezménykártyaként használható, mellyel több mint 500 helyszínen – éttermekben, vidámparkokban, strandokon – lehet kedvezményes árú szolgáltatásokat használni a metropolisz területén.