Három katalógusban az Adria Tours idei ajánlatai

Forrás: turizmus.com

 2021. április 19. 14:43

Három, online formában elérhető katalógusban adta közre idei utazási ajánlatait az Adria Tours. Az iroda specialitásának tekinthető Montenegró mellett horvátországi, boszniai és albániai programokat is kínálnak az idei évben.

Az első katalógusban főleg montenegrói ajánlatok kaptak helyet.

"Apartmanokat, szállodákat, tranzitszállásokat, fakultativ programokat kínálunk, de elmondunk sok hasznos információt a városokról a strandokról, útvonaltervekről és Montenegró gasztronómiájáról is" – tájékoztatott Ogurlic Uzon Ágnes, az iroda ügyvezetője.

 

"Reméljük, hogy el tudjuk majd indítani a buszjáratokat is a montenegrói tengerpartra, igaz, csak fele annyit tervezünk, mint amennyi 2019-ben elment" – tette hozzá a szakember.

A második katalógusban horvátországi ajánlatok kaptak helyet, az Isztriától Trogirig több mint hatvan szálloda és apartman szerepel benne,  valamint buszos csobbanások is.

A harmadikban a horvát tengerpart déli harmada szerepel Trogirtól Dubrovnikig 40 ajánlattal, ezenfelül boszniai tengerparti üdülések és körutazások, valamint a Tara folyóra szervezett raftingprogramok is helyet kaptak benne. Ebben a katalógusban található az albán buszos körút, valamint a durresi, vlorai és sarandai szállodák sora.

A szakember felhívta a figyelmet, hogy Montenegró elfogadja a magyar oltási igazolványt, annak hiányában PCR- vagy antigén tesztet kér. Átutazni Szerbián minden gond nélkül lehet, azaz nem kérnek semmilyen igazolást a magyar állampolgároktól.