Háromszoros belföldi kínálat a Zseppelintől

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 28. 17:11

Ebben az esztendőben a járványügyi intézkedések és a határzár miatt a Zseppelin Utazási Iroda belföldi programjai megháromszorozódtak, és napokon belül megjelenik az új, ünnepi programfüzetük.

"A belföldi programszervezésünk és kínálatunk egészen 2013-ig nyúlik vissza, mikor irodánk 20. születésnapját ünnepelve törzsutasainkat egynapos Magyarországot felfedező kirándulásokkal leptük meg. Azóta folyamatosan fejlesztjük a belföldi kínálatunkat és gyűjtjük az ötleteket, keressük a legkiválóbb szálláshelyeket és attrakciókat" – tájékoztatta szerkesztőségünket Zsebők Tamás irodavezető.

Az új katalógus borítója

Fotó: Zeppelin

Az idei esztendőben az utazási iroda a meghirdetett itthoni kirándulásoknál több pótcsoportot indított útjára, ősszel belföldi wellness- és gyógyfürdőket látogattak kulturális programokkal kiegészítve. Programjaikon a nyirkos őszi hétvégéken olyan ikonikus városok gyógyfürdőit keresik fel, mint Sárvár, Harkány, Hajdúszoboszló, Szeged, Makó valamint Cserkeszőlő.

A külföldi utazások mellett arra is büszkék, hogy a Z(s)eppelin eddig is az egyik legszélesebb belföldi utazási választékkal rendelkezett, amely a mostani őszi időszakban azonban a triplájára emelkedett. Idén 41 hazai programtípust 60 időpontban szervez meg az utazási iroda szilveszterig.

A napokon belül megjelenő 2020/2021-es ünnepi programfüzetük a már megszokott külföldi programok mellett tartalmaz belföldi adventi, karácsonyi és szilveszteri programokat, melyek rövidesen foglalhatók lesznek honlapjukon.

"Hisszük, hogy a rugalmasságnak, precíz tervezésnek és több évtizedes szakmai tapasztalatunknak nagy szerepe van abban, hogy a nehézségek ellenére ismét új kínálatot jelentethetünk meg" – hangsúlyozta Zsebők Tamás.