Házasságkötés a repülőtéren

Szerző: Veér Jenő

Forrás: turizmus.com

 2019. március 19. 11:38

Akad, aki búvárkodás közben mondja ki a boldogító igen, mások ejtőernyőzés közben. Mostantól már a frankfurti repülőtéren is lehet házasodni.

A frankfurti repülőtér egyik beszállófolyosóján alakították ki a város legelegánsabb és legkomfortosabb házasságkötő termét.

A szolgáltatás megbízható és teljes körű: a szervezők vállalják a meghívók kinyomtatását, a postázást, a terem dekorációját, a műsorszervezést és a Lufthansa catering komplett étel- és italválasztékát.

A vendégek és az ifjú pár szállítása, az anyakönyvvezető, a zenekarok mind beletartoznak a kínált szolgáltatások közé. Tekintettel a repülés biztonságára, a vendégek és az ifjú pár átvilágítása is szükséges. A felkészülési idő egy héttől két hónapig terjedhet, de ajánlatos jó előre bejelentkezni, mert az érdeklődés bizonyos időpontokra már most is komoly.

Esküvő a repülőtéren? Már ez is lehetséges

Fotó: Ibrahim Asad from Pexels

Azt is megoldható, hogy a formaságok és a koktélparti, ebéd vagy vacsora után az ifjú pár azonnal elindulhasson a nászútra. Amennyiben ez egy Lufthhansa-gép, automatikusan upgrade-elik őket.

A példa ragadós. A hírek szerint Kínából már több megkeresés érkezett a szervezőkhöz, akik természetesen szívesen eladják az ötletüket.