Házhoz megy az Austrian Airlines utasainak csomagjáért a bécsi repülőtér

Forrás: turizmus.com

 2023. április 13. 15:44

Új szolgáltatást vezetett be a bécsi repülőtér és az Austrian Airlines osztrák légitársaság: mostantól kérésre házhoz mennek az utasok csomagjaiért Bécsben.

Többé nem kell a csomagjaikkal bajlódniuk az Austrian Airlines bécsi utasainak: az Airportr szolgáltatásának köszönhetően mostantól már előre feladhatják a bőröndöt, a babakocsit vagy éppen a sportfelszerelést. Így az utazás napján kényelmesen, csomagok nélkül mehetnek ki a reptérre, és már nem kell a poggyász feladásával az időt tölteniük – tájékoztatta lapunkat a City of Vienna.

Az átadás helyszínét előre egyeztetni kell, ez lehet például a lakás, a munkahely vagy a szálloda. A csomagokat az utazást megelőző napon hozzák el, és az utazók a célállomáson, a poggyászkiadó szalagon kapják vissza. Az utazók folyamatosan nyomon követhetik a csomagok helyzetét az átvételtől egészen a repülőgépig.

Az Austrian Airlines Bécsből induló utasai már az utazás előtti napon feladhatják a csomagjaikat

Fotó: Flughafen Wien

 

A bécsi reptér és az Austrian Airlines közös szolgáltatása 2023. május 3-ig, az első kétszáz regisztráló számára ingyenes, utána 26 eurótól lehet előre feladni a poggyászt – a fizetendő díj a csomagok számától és az átadás helyszínétől függ.

Már tervezik a szolgáltatás továbbfejlesztését is: a jövőben a reptéri vasút, a City Airport Train belvárosi check-injénél adnák fel az előre begyűjtött poggyászokat.

(Nyitókép: 123rf.com)