Hello Kitty, a levegőben is

Forrás: turizmus.com

 2017. június 27. 15:31

A világ leginkább kényeztetett sztárcicája a levegőben is megjelenik. A világhírű japán rózsaszín macskának már eddig is meg volt mindene: vidámpark, szállodák, éttermek, kenyérpirítók, táskák, ékszerek, órák, ágynemű, sminkcuccok, cukorka, de most repülőgépről köszön ránk.

Korábban történt

Amikor 1974-ben Hello Kitty megszületett, még nem lehetett tudni, mekkora hisztériát vált ki szerte a világon. De a mániának nincs vége: egyre újabb generációk fedezik fel, és mind több az új gyűjtő –szerte a világon.

Az EVA Air is ennek fényében alakította át néhány gépét. Már eddig is számos ázsiai járat a cicus jegyében lett berendezve: a tajpeji repülőtéren az utasok a check-in pultnál rózsaszín Hello Kitty beszállókártyát és poggyász címkét kapnak.

A gép külső és belső képe egyaránt e fő motívum jegyében született, a  stewardessek ruházata, az ülések, a piperecikkek, a képernyők, de még a WC-papír is. Az ételek és italok, szendvicsek és sütemények is emlékeztetnek a cicára. Nem meglepő, hogy minden járaton vásárolhatnak a gyűjtők limitált ajándéktárgyakat.

Az utasok minden járaton vásárolhatnak limitált Hello Kitty ajándéktárgyakat

 

Kitty pár éve már a szállodaipart is meghódította:  Tokió egyik legdrágább szállodalánca, a Keio Plaza két házában is kialakítottak Hello Kitty szobákat, amelyek mindegyike egyedi nevű és tervezésű. A Kitty Town inkább popartos, és Roy Lichtenstein stílusában rendezték be, ide főleg barátaikkal látogatnak el a tehetősebb japán fiatalok, születésnapot ünnepelni. A Princess Kitty kifejezetten a fiatal hölgyeket célozza meg, itt minden piros és rózsaszín. A Shinjukuban nyolc szobát alakítottak át cicásra, míg a Tamában négyet terveztek át.