Hertz Sail&Drive 2018

Forrás: turizmus.com

 2018. június 24. 18:01

Az egész napos Hertz Sail&Drive keretében a Hertz International és magyarországi képviselete, a Hertz Mercur Rent a Car Kft. látta vendégül legsikeresebb utazási irodás viszonteladó partnereit a múlt hét második felében.

A két vitorlás a balatonlellei Bavaria Yachtklub kikötőjéből Csopakig és onnan vissza szelte a Balaton vizét, az ebédidőt pedig a Kisfaludy étterem teraszáról nyíló kilátással egybekötött ebédje tette teljessé.

A Hertz nemzetközi központja így köszönte meg a viszonteladóknak az egész éves munkát

Fotó: turizmus.com

A rendezvényen a cég nyolc nagy, magyarországi viszonteladó partnerének (American Express, BCD Travel, Jet Travel, Weco –Travel, JTB Hungary, Morea Travel, Carlson Wagonlit, TravelAirplus) kilenc képviselője vett részt. Az autókölcsönző cég nemzetközi központja így köszöni meg corporate viszonteladó partnereinek az egész éves munkát.

Balatonlellétől Csopakig, majd vissza szelték a habokat a vitorlások

Fotó: turizmus.com

A  prágai Globair irodából érkezett, piacunkért közvetlenül felelős Stanislav Fajkus volt az esemény házigazdája, akitől megtudtuk, hogy idén is elsősorban az irodás partnerek motiválása áll magyarországi marketing-aktivitásuk középpontjában. A rendszeres személyes kapcsolattartás és partnerlátogatások mellett például az Amadeus Magyarországgal lesz még közös akciójuk az év folyamán.

Fotóverseny zárta a napot

Fotó: turizmus.com

Az egész napos program a résztvevők közötti fotóversennyel zárult, melynek tematikáját az adott nap történései adták. A szerencsés nyertes egy 250 euro értékű, külföldi autóbérlésre használható Hertz voucherrel lett gazdagabb.

Kapcsolódó cikkek

Díjat nyert a Hertz

2018. június 14.

100 éves a Hertz

2018. január 09.