Hetente hatszor repülhetünk Torontóba nyártól

Forrás: turizmus.com

 2017. március 31. 16:06

Az Air Canada Rouge bejelentette: nyáron elindítja hatodik járatát Budapestre. A nyári szezonban már péntekenként is lesz közvetlen légi összeköttetés a kanadai és a magyar főváros között.
A kanadai légitársaság bejelentette, hogy egy újabb gépet állítanak be a nyári szezonban a hét ötödik napján a Toronto–Budapest járaton, annyira komoly az érdeklődés az előzetes foglalások alapján erre a desztinációra.

Idén már május 20-án érkezik az első járat és az első időkben heti három alkalommal, kedden, csütörtökön és szombaton közlekedik a Toronto Pearson International Airport és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között.

A nyári csúcsidőben, ami az Air Canada Rouge esetében a június 21-től szeptember 19-ig tartó időszakot jelenti, hétfő kivételével a hét minden napján repül a járat. A mostani bejelentéssel további 7300 férőhely jelenik meg ezen az útvonalon, amely egyúttal az Egyesült Államok számos nagyvárosába is kínál átszállási lehetőséget Torontón keresztül.

Fotó: Budapest Airport

Az Air Canada Rouge Toronto és Budapest között a Boeing 767-300ER típusú repülőgépet állítja szolgálatba, amelynek fedélzetén 24 business- és 256 turistaosztályú hely lesz elérhető. A gépek egészen 2017. október 15-ig közlekednek.