Heti 16 járattal kínál utazásokat az idei szezonban a Taurus Reisen

Forrás: turizmus.com

 2015. január 25. 21:44

Külföldi partnereik részvételével, hazai viszonteladó irodáik körében mutatta be idei kínálatát a Taurus Reisen a Velence Resort & Spa szállodában január 24-én.

Haythem Jamel ügyvezető igazgató köszöntötte a résztvevőket és kiemelte: 2014-ben 37 százalékos bevétel növekedést értek el, amelyet jelentős részben a partnereiknek köszönhetnek. Ezt is kívánták megköszönni a kétnapos rendezvényen a Velence Resort & Spa szállodában, ahol este jó hangulatú vacsora és buli is követte a prezentációkat.

Kálmán Krisztina ügyvezető kiemelte: a Taurus Reisent is magában foglaló MHIRI Group hátterével a tour operator megbízható és tőkeerős, a csoport számos tevékenységi körrel, saját transzfercéggel rendelkezik, és tulajdonosa a 17 hotelt számláló El Mouradi szállodaláncnak is. Mint mondta, sikereiket ezen felül saját kollégáinak, a csapatmunkának is köszönhetik.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével az utazásszervező leghangsúlyosabb desztinációjának számító Tunézia hazai turisztikai képviseletvezetője, Leith Ben Zakour is. A számokat érintve elmondta: 2014-ben Tunéziát 6 millió turista kereste fel, ami enyhe csökkenést jelent ugyan, ám 2015-re már 10 százalékos növekedést várnak. 2012 óta 21 500 magyar kereste fel az országot, a számok növelése érdekében márciustól júniusig, illetve ősszel folytatják az intenzív marketinget online és offline eszközökkel, sajtóutakkal.

A katalógusbemutatón a többi desztináció is lehetőséget kapott a rövid bemutatkozásra a Taurus Reisen kinti partnerein keresztül, idén Egyiptom, Törökország, Bulgária, Észak-Ciprus, Horvátország, Kréta, Zakynthos és Rodosz szerepel a kínálatban, utóbbi vadonatúj desztinációként. Az idei szezonban heti 16 járatot közlekedtetnek, Debrecenből egy járat repül majd, Hurghadára.

Törökországba heti 2 charter repül kedden és csütörtökön, Egyiptomban a 6. szezont kezdik, járatok Budapestről szerdán és vasárnap, Debrecenből szerdán közlekednek. Található a kínálatban nílusi hajóút is. Észak-Ciprusra saját charter repül, Görögországba és Bulgáriába block seatekkel rendelkeznek. Krétára heti 2, Rodoszra heti 1 járat érhető el, csakúgy, mint Bulgáriába.

A tájékoztatón beszéltek az online foglalási rendszer sajátosságairól is, melyet folyamatosan fejlesztenek a minél kényelmesebb használat érdekében.