Heti hét járat Bécsből Tajpejbe

Szerző: Szerdahelyi Krisztina

Forrás: turizmus.com

 2018. június 12. 11:50

Magyar nyelvű Facebook-oldalon is elérhetők az EVA Air járatait érintő aktuális információk – hangzott el a tajvani légitársaság budapesti üzleti reggelijén.

Az esemény házigazdái az EVA Air magyarországi képviseletét ellátó B2SKY Travel munkatársai voltak, illetve a légitársaság bécsi irodájából eljött Eric Chih-Chung Hsueh, a közép-kelet-európai régióért felelős sales-manager és Philipp Wagner, a közép-kelet-európai régióért felelős sales-koordinátor.

Az EVA Air járatai hozzánk legközelebb Bécsből érhetők el, a magyar utazók számára legfontosabb útvonal a Bécs–Bangkok–Tajpej járat.

Eric Chih-Chung Hsueh a rendezvényen

Fotó: turizmus.com

A hazai utasokat is érintő újdonság, hogy 2018. március 10-től heti három alkalommal, hétfőn, csütörtökön és szombaton közvetlen nonstop járat közlekedik Bécsből Tajpejbe a már megszokott heti négy Bécs–Bangkok–Tajpej járat mellett.

Ezzel heti hétre emelkedett a Bécsből induló járatok száma, amellyel további kedvelt célállomások: Indonézia, Kambodzsa, Vietnam, a Fülöp-szigetek, Ausztrália és Japán érhetők el – tájékoztatott Kenderes Bálint, a B2SKY Travel vezetője, aki az EVA Air üzletpolitikájában újdonságnak számító akciókra is felhívta a figyelmet.

Az 5 csillagos légitársaság Délkelet-Ázsia teljes régióját lefedi, járatai nagyon jó átszállási lehetőséget kínálnak többek között Thaiföld kedvelt nyaralóhelyeire és Délkelet-Ázsia olyan izgalmas városaiba, mint Koh Samui, Phuket, Krabi, Koh Chang, Sukhothai, Chiang Mai, Phom Penh, Hanoi és Saigon.

Érdemes tudni, hogy hosszabb tajpeji átszállási idő esetén az EVA Air ingyenes városnéző túrákat indít, amelyek előre foglalhatók.

Szintén friss információ, hogy a TripAdvisor 2018-as ranglistáján az EVA Air lett a világ 5. legjobb légitársasága. Az elismeréseket a légitársaságokra 12 hónap alatt világszerte leadott vélemények és értékelések száma és minősége alapján osztották ki a legjobbaknak. Az EVA Airt három másik díjjal – a Legjobb Nagy Légitársaság Ázsiában Top 10, a Legjobb Business Osztály és a Legjobb Premium Economy Osztály – is elismerték.

Tajvan prémium légitársasága

Az EVA Air Tajvan magánkézben lévő légitársasága, melyet a világ egyik legnagyobb tengeri szállítmányozó cége, az Evergreen Group alapított 1989-ben. A légitársaság 62 célállomásra üzemeltet járatokat, az úti célok között ázsiai, észak-amerikai, ausztrál és európai városok szerepelnek. A társaság központja Tajpejben van, fő repülőtere a tajvani Taouyuan repülőtér.

Az EVA Air híres prémium szolgáltatásairól és biztonságáról – az EVAAIR a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága, amely 78 repülőgépből álló flottát üzemeltet, meghatározó típusai a Boeing 777 és az Airbus 330.

Kapcsolódó cikkek