Heti két saját chartert indít Antalyára a TUI Budapestről

Forrás: turizmus.com

 2019. december 17. 16:36

2020 június közepétől heti két chartergépet indít Budapestről Antalyára a TUI szerdai és szombati napokon, amelyek kombinálhatók is egymással.

Taskár Tamás, a TUI Magyarország értékesítési vezetője a TUI Ausztria kelet-közép-európai roadshow-jának novemberi budapesti állomásán elmondta, hogy az idei nyári szezonban hat év kihagyás után újra elindított budapesti török charterjárat háromszoros forgalombővülést hozott. Már akkor bejelentette, hogy lesz folytatás, mostanra pedig a részletek is kiderültek.

Az egyik chartergép 2020. június 13-tól szeptember 26-ig közlekedik szombatonként, a másik pedig június 17-től szeptember 23-ig szerdánként. A gép 20:00 órakor indul Budapestről, és 23:30-kor érkezik meg Antalyába. Visszafelé az indulás időpontja 17:30, a budapesti érkezésé pedig 19:10.

A járatokat az Onur Air légitársaság Airbus A320-as gépe teljesíti.

Az ajánlatok már foglalhatók a TUI rendszerében

Fotó: Wikimedia Commons

A szerdai és szombati indulások kombinálhatók egymással, valamint néhány, már korábban meghirdetett Sun Express-járattal.

A repülőtéri illetéket, valamint a célterületen a transzfert a csomagárak továbbra is tartalmazzák. Az ajánlatok már foglalhatók a TUI foglalási rendszerében - közölte lapunkkal Taskár Tamás.