Hétvégi programajánló: Halloween-futás a föld alatt

Forrás: turizmus.com

 2017. november 02. 17:04

Különleges Hallowen-élményt kínálnak a november 5-i BBU Halloween Run föld alatti élményfutás és gyalogtúra szervezői a kőbányai pincerendszerben.

Az ősz egyik legizgalmasabb versenye a Kőbánya alatti pincerendszerbe kalauzolja a futókat, minden korosztálynak maradandó élményt nyújtva azzal, hogy a föld alatt tehetik próbára erejüket. Természetesen egy Halloween-futás nem lehet teljes a különböző látvány- és hangulatelemek nélkül, így valóban különleges erőpróbára készülhetnek a résztvevők.

A föld alatti Halloween-futás során különböző látvány- és hangulatelemek teszik próbára a résztvevőket

 

A szervezők mindenkire gondoltak, hiszen ovis (300 m), sulis és családi futam (700 m), 4 km-es Halloween-kör, 7 és 21 km futó és váltóverseny várja az indulókat. A föld alatt a BBU Futóbarlang 2,4 km hosszban kerül megépítésre, így a 4, 7 és félmaratoni táv egyes szakasza van kialakítva a „föld alatt”.  Az ovis, sulis és családi futamok teljes mértékben a „föld felett” történnek.  A verseny nyílt, azaz bárki részt vehet rajta, aki rendelkezik némi edzettséggel és nem riad vissza attól, hogy extrém körülmények között versenyezzen.

A túrát a verseny hangulatába belekóstolni vágyóknak ajánlják. A résztvevők a BBU Futóbarlang egy jelentős, de a föld alatti verseny útvonalánál rövidebb szakaszát teljesítik.

A versenyen indulókra egyedi gyártású Halloween Run érem és egy különleges póló is vár a célban.

A BBU Halloween Run versenyközpontja november 5-én 12 órától várja a versenyzőket Budapesten a X. kerület Előd u. 1. szám alatt található, KÖSZI épületében található versenyközpontban.

Kapcsolódó cikkek

Halloween a Gozsduban

2017. október 17.

Nagy üzlet a Halloween túra

2017. október 16.