Hétvégi programajánló: Újra piknik a Szabadság hídon

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 03. 17:20

Budapest egyik legszebb hídját augusztus 5-én és 6-án, valamint 12-én és 13-án zárják le, átadva a városiaknak, hogy piknikkel és különféle programokkal élvezhessék a különleges alkalmat.

Korábban történt

A Valyo – Város és Folyó Egyesület programokkal készül a hétvégékre. Ezek középpontjában kulturális előadások és performanszok, esténként pedig 22 óráig DJ-k és koncertek is szerepelnek.

A tömegközlekedésben az alábbi változások lesznek: a 47-es, a 48-as és a 49-es villamosok ezeken a hétvégeken nem közlekednek. A Fehérvári út térségét a meghosszabbított útvonalon, a Szent János kórház és a Városház tér között közlekedő 61-es villamossal lehet elérni, míg a Bartók Béla utat az 56A járattal, amely szintén meghosszabbított útvonalon, a Szent János kórház és Kelenföld, vasútállomás között szállít majd utasokat.

Pikniklehetőség augusztus 5-én és 6-án, valamint 12-én és 13-án

Fotó: elmenyvilag.com

A 47-es, a 48-as és a 49-es villamos pesti, kiskörúti szakaszát hosszabb úton, a Zugló, vasútállomás és a Fővám tér között járó 72-es trolibusszal lehet megközelíteni, míg Budáról Pestre a 4-es metróval, valamint a Gárdonyi térnél is megálló 133E járattal lehet eljutni.

Kapcsolódó cikkek

Borpiknik a Kékestetőn

2017. július 31.