Ausztrália és Új-Zéland is Lufthansával

Forrás: turizmus.com

 2017. március 28. 13:50

A hongkongi Cathay Pacific Airways és a Lufthansa Csoport a jövőben közös járatszámmal üzemeltetnek egyes járatokat. A Lufthansa Csoport számára ez jelentősen javítja a Hongkongból elérhető csatlakozásokat Ausztrália és Új-Zéland felé.

Az erről szóló megállapodást március 28-án írta alá Ivan Chu, a Cathay Pacific Airways vezérigazgatója és Carsten Spohr, a Deutsche Lufthansa AG vezérigazgatója és igazgatóságának elnöke.

A Cathay Pacifickel kötött megállapodásnak köszönhetően a Lufthansa, a Swiss International Air Lines (Swiss) és az Austrian Airlines (Austrian) 2017. április 26-tól négy új úti célt kínál utasainak Ausztráliában és Új-Zélandon, hongongi csatlakozással.

Cairns

Fotó: www.cairnsattractions.com.au/

A Frankfurtból, Münchenből, Bécsből és Zürichből Hongongba érkező utasok egyetlen foglalással, egyszerűen átszállhatnak a Cathay Pacific kiválasztott csatlakozásaira. Emellett a poggyászukat is a végső úti célhoz szállíttathatják a Cathay bármelyik útvonalán, és törzsutas-kilométereket is gyűjthetnek a járatok közösen üzemeltetett szakaszain.

A Hongkongon keresztül elérhető új úti célok: Sydney, Melbourne, Cairns és Auckland.

Cserébe a Cathay Pacific utasai légitársaságuk járatszámaival érhetnek el tizennégy különböző európai Lufthansa, Swiss és Austrian célállomást, kiegészítve a Cathay Pacific által Frankfurtba, Düsseldorfba és Zürichbe indított járatok körét.


Kapcsolódó cikkek