Hogyan bírjuk foglalásra a különböző korcsoportokhoz tartozó utazókat?

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 13. 11:40

Mobilon lógó huszonévesek, könyvet lapozgató hatvanasok, agresszív piacszerzési stratégiákban hívő harmincasok és „lassú víz partot mos” elvét követő ötvenesek - különböző kompetenciák, különböző problémakezelési attitűdök, eltérő vásárlási szokások.

Mik az egyes generációk vásárlási szokásai? Mik a különbségek a vidéki és a városi vásárlók között? Mi a különböző korcsoportok platform-, eszköz- és applikációhasználata? Milyen technikai és tartalmi marketing eszközökkel lehet kivédeni a Z generáció reklámvakságát? Hogyan lehet jól kezelni az Y generáció kiszámíthatatlan vásárlási szokásait?

Mik az egyes generációk vásárlási szokásai? A konferencián kiderül!

Fotó: Menedzserképző Központ

Jöjjön el a Menedzserképző Központ konferenciájára, és ismerje meg a legújabb generációs kutatások eredményeit. Nyerjen inspirációt és ötleteket a generációk megszólításához, neves szakemberektől. Az eseményen a turisztikai szektor képviselője is megosztja tapasztalatait a hallgatósággal.

A rendezvényen a vállalatvezetők, menedzserek, marketingesek mellett a HR-eseket is várjuk, hogy a szakemberek együtt merülhessek olyan további kérdésekben, mint hogy mit jelent a különböző generációk számára a szerethető munkahely és a cégkultúra? Mit várnak el az egyes korcsoportok a munkaadóktól, mivel lehet őket leginkább motiválni, elkötelezetté tenni, megtartani és hogyan lehet a teljesítményüket növelni?

Találkozzunk szeptember 24-én (kedd), Budapesten, Expo Congress Hotelben!

Regisztráljanak olvasói kedvezménnyel! A Business Traveller, Turizmus Bulletin, és a turizmus.com olvasói és partnerei részére 24 900 Ft + áfa helyett 19 500 Ft + áfa a részvételi díj!

A további témákról és a felszólalókról részletesen a Menedzserképző Központ honlapján olvashatnak, a regisztrációra az alábbi hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS

Kérdések:                                                                                                              

Ács Nóra ügyvezető igazgató
Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

Tel./fax: + 36 1 872 2187
Mobil: + 36 70 264 3146
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu
Iroda: 1092 Budapest, Hőgyes E. u. 13. 3/19., 119 kcs.
Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.