Hollókői élménytúrán mutatta be nyári árualapját a Neckermann

Forrás: turizmus.com

 2016. december 14. 11:32

Közvetlen budapesti indulású repülős ajánlatok Algarvéba, Costa Bravára, Fuerteventurára, Lanzarotéra és Szicíliába – ezek lesznek a Neckermann jövő nyári újdonságai. Az utaztató Hollókőn, interaktív, játékos formában mutatta be új katalógusait mintegy 150 partnerének.

A Magyarországon legszélesebb kínálattal rendelkező utazási szolgáltatónak mindig vannak újdonságai. A jövő nyári katalógusokban ilyenek a közvetlen budapesti indulású repülős ajánlatok Algarvéba, Costa Bravára, Fuerteventurára, Lanzarotéra és Szicíliába.

Hollókő különleges helyszínein mutatkozhattak be a rendezvény külföldi vendégei is december 12–13-án. Thaiföld, a Club Med szállodalánc, Tunézia, Málta, Törökországból a Seaden, a Paloma és a Flora Garden Hotel, Spanyolország és a Kanári-szigetek mind játékos és érdekes formában ismertették meg ajánlataikat a Neckermann partnereivel, akik az egyes programhelyszínek között mozogva Hollókő látnivalóiban is gyönyörködhettek.

 

A vendégeknek a szakmai bemutatók mellett a pihenésre is jutott idejük Hollókő legújabb szállodájában, a négycsillagos Castellum Hotel Hollókőben. Míg a nappali programokat várlátogatás és élő történelemóra, az esti vacsorát a Virtuózok minikoncertje színesítette, akiket a műsor kezdete óta támogat az utazási iroda.

A kétnapos rendezvény alatt nagy hangsúlyt kaptak a Neckermann szállodamárkái is, a SENTIDO Hotels & Resorts, a smartline Hotels, a SunConnect Resorts, a Sunprime Hotels, a Sunwing Family Resorts és a Casa Cook Hotels, melyek az egyedül utazóktól a nagycsaládosokig mindenfajta igényt kiszolgálnak. Portfóliójuk az elkövetkező két évben további újabb tagokkal bővül, így a saját márkás hotelek száma már megközelíti a 300-at.

Szintén újdonság a Neckermann-nál az „Extra előnyök" – az ilyen logóval ellátott, gondosan kiválasztott szállások extra hozzáadott értékeket kínálnak. Ezek közül is kiemelkedik a 24 órás ígéret: amennyiben a vendég a foglalástól eltérő dolgot tapasztal és azt 24 órán belül bejelenti, az utazási iroda 24 órán belül kivizsgálja és megoldást javasol. További extra előny még a rendszeres minőségellenőrzés, a mindig rendelkezésre álló személyes kapcsolat a helyi képviselővel és a Connected Service munkatársaival. Az utaztató emellett ismét bevezette a legjobb ár garanciát.

 

A jövő évi ajánlatok megjelenésének alkalmából megkezdődött a Neckermann világkörüli útjának kommunikációja is, mely 2018 januárjában repíthet majd el 64 szerencsés utast álmai utazására.

Külön szekciót kaptak a hajóutak. A Neckermann idén már 3. alkalommal nyerte el az MSC legjobb csoportos értékesítő partnerének járó díjat. Az utaztató széles kínálatában a Földközi-tenger medencéje, az Északi-tenger partvonala, a Balti-tenger, a Kanári-szigetek és az Arab-öböl úti céljai elérhetőek lesznek a 2017-es szezonban is.

A Neckermann Magyarország árualapját 26 saját irodája mellett közel 400 franchise- vagy partner iroda értékesíti.