Föld körüli utazásra indulhatunk az első home office óceánjárón

Forrás: turizmus.com

 2023. március 05. 10:18

A Life at Sea Cruises hároméves, Föld körüli hajóutat indít évi 30 ezer dollárért. Az MV Gemini hajójuk november 1-jén, Isztambulból indul útjára, összesen 375 kikötőt, 135 országot és mind a hét kontinenst érintve.

A Life at Sea Cruises már meg is nyitotta a foglalásokat a hároméves útra. A hajó nyolc hónap múlva fut ki a kikötőből, az utasoknak ennyi ideje van arra, hogy elintézzék, hogy távmunkában dolgozhassanak és az útlevelük és oltásaik is rendben legyenek - számolt be róla a CNN.

A hajó a három év alatt több mint 130 000 mérföldet tesz meg, és a világ legikonikusabb látnivalóit láthatják az utasaik a Rio de Janeiro-i Megváltó Krisztus szobortól és az indiai Taj Mahaltól kezdve a gízai piramisokon és a Machu Picchun át a kínai Nagy Falig. Emellett 103 trópusi szigetet is meglátogathatnak az utazók, de az Antarktiszra is eljuthatnak. A 375 kikötőből 208-ban éjszakai megállókat terveznek, így az utasok több időt tölthetnek ezeken az úti célokon.

lifeatsea

A hajó november 1-jén, Isztambulból indul útjára, összesen 375 kikötőt, 135 országot és mind a hét kontinenst érintve

Fotó: Life at Sea Cruises

A hajó 400 kabinnal rendelkezik, és 1074 utas számára biztosít helyet, de a Föld körüli útra felújítják majd. Az utazás jellegéből adódóan a Gemini a hagyományos tengerjáró hajó felszereltségén, éttermein és szórakozási lehetőségein kívül távmunka állomásokkal is fel lesz szerelve. A társaság ingyenesen használható, teljes körű üzleti központot ígér tárgyalótermekkel, 14 irodával, üzleti könyvtárral és társalgóval a kávészünetekhez.
A hajón lesz egy éjjel-nappal működő kórház is, ingyenes orvosi vizitekkel.

lifeatsea

A legolcsóbb kabinba a jegy évi 30 ezer dollárba kerül utasonként és évente

Fotó: Life at Sea Cruises

A hajóút ingyenes nagysebességű Wi-Fi-t is tartalmaz és az utazók a családtagjaikat és barátaikat is ingyenesen a fedélzetre hívhatják, hogy meglátogassák őket. Az étkezések mellett a vacsoránál az alkoholos italok is benne vannak az árban, valamint az üdítők, gyümölcslevek, tea és kávé egész nap, a mosás, a kikötői díjak és a takarítás is.

Az üzleti központon mellett egyébként napozóterasz, úszómedence, wellness-központ, előadóterem és "többféle étkezési lehetőség" várja az utasokat. A fedélzeten tánc- és zeneoktatók állnak majd rendelkezésre, az egyedül utazók számára pedig ismerkedési lehetőséggel is készülnek. A kiemelt programok között szerepel a brazíliai karácsony és az argentin újév.

lifeatsea

A legdrágább szoba, amely saját erkéllyel is rendelkezik, 110 ezer dollárba kerül

Fotó: Life at Sea Cruises

A legolcsóbb kabinba a jegy évi 30 ezer dollárba kerül utasonként és évente, míg a legdrágább szoba, amely saját erkéllyel is rendelkezik, 110 ezerbe kerül. A három évet egyben kell kifizetni, de lehetőség van arra, hogy többen összedobják a jegy árát és félúton cseréljenek. A foglaláshoz minimum 45 ezer dolláros előlegre van szükség, az egyedül utazók pedig 15 százalékos kedvezményt kapnak a kétszemélyes díjból.