Hop on-hop off hajójárat indul a Dunakanyarban

Forrás: turizmus.com

 2020. július 01. 16:01

Régi igényt teljesít a Mahart PassNave Kft. azzal, hogy péntektől hop on-hop off jellegű hajójáratot indít a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon.

A Mahart PassNave Kft. a MÁV-val kooperálva a lokális közlekedést elősegítő, ingyenesen igénybe vehető vonatpótló hajójáratot üzemeltetett az elmúlt napokban Nagymaros és Zebegény között. A járat sikerén felbuzdulva a társaság július 3-tól egy hop on- hop off jellegű hajójáratot indít a Dunakanyar turizmusának kiszolgálása és beindítása érdekében.

A járattal a Dunakanyar települései közül a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon lehet hajózni a nyár folyamán.

500 forintos napijeggyel egész nap hajózhatunk a két part települései között

Fotó: Mahart PassNave

A szolgáltatás új lehetőséget kínál a turisták és a helyi lakosok számára, akik mindkét part szépségeit szeretnék megismerni. A kerékpárral érkezőknek sem kell lemondaniuk a hajózásról, a járaton ugyanis kerékpár is szállítható.

A hajó menetrendje

Forrás: Mahart PassNave

A járatra az utasok napijegyet válthatnak, amellyel az adott napon bármelyik állomáson ki- és be is tudnak szállni a hajóra. A napijegy egységesen mindössze 500 forintba kerül személyenként, a kerékpár után további 200 forintot kell fizetni.