Horvátországban vagy egyéb európai strandon nyaral? Ilyen utasbiztosítást kössön!

Forrás: turizmus.com

 2015. július 06. 10:09

A Vienna Life Biztosító – amely évente százezernél is több utasbiztosítást értékesít – két új, a nyári szezonhoz kapcsolódó terméket vezetett be a magyarok által kedvelt úti célokra és a családok igényeire fókuszálva.

Az Európa Strandjai utasbiztosítás és a Horvátországba készülők számára kifejlesztett Horvátország utasbiztosítás egyedi szolgáltatásai különleges biztonságot kínálnak a vízparton nyaralóknak: a biztosítási feltételekben foglaltak teljesülése esetén a biztosító akár 30 ezer forintos összeget fizet ügyfeleinek, ha a strandon vagy a vízben megsérülnek, de térítést nyújt akkor is, ha a parton ellopják műszaki cikkeiket, betegség vagy baleset miatt lemondják turisztikai programjukat, baj éri kisállatukat, vagy baleset miatt korábban kénytelenek elhagyni apartmanjukat. A két utasbiztosítással bátrabban kipróbálhatunk számos vízi sportot is, amelyekre pótdíj nélkül érvényesek a biztosítások.


Az új utasbiztosítások poggyászbiztosítást is tartalmaznak, a kórházi és az orvosi számlák, a mentés és a kutatás, valamint a hazaszállítás költségét is fedezik a feltételekben foglaltak szerint. Ezeken felül az autóval vagy motorral utazók már 1 900 forinttól választhatnak 11-féle szolgáltatást nyújtó Autó+ assistance csomagot is biztosításuk mellé.

A Horvátország utasbiztosítás egyszerűen megköthető a biztosító honlapján, díja naponta 450 forint személyenként, de 8 napra és egy legfeljebb 5 fős család (két felnőtt és három - 18 év alatti - gyermek) számára ennél is kedvezőbb összegért, 9 500 forintért elérhető a nyugodt pihenés. A terméket ráadásul a Szlovéniába és Montenegróba utazók is igényelhetik.

Az Európa Strandjai csomag 30 milliós fedezetet kínál fejenként 590 forintos napidíj ellenében, amelyet egy legfeljebb öttagú család 8 napra már 11 800 forintért megköthet a biztosító partnereinél. (x)